​Jak Obchodovat Ether CFD

Admirals
8 Min. čtení

Kryptoměny jsou na vzestupu. Ether (ETH) je jedna z nejoblíbenějších kryptoměn. S tak obrovskou podporou od společností jako Toyota, BP, Microsoft, Intel a další se kryptoměna přidala k úspěšnému hromadnému prodeji s vysokými zisky.

To je přítomnost a budoucnost digitální měny, nicméně mnoho lidí o tom raději mluví, než že by kryptoměny obchodovali. S naším pluginem pro MT4 nebo MT5 MetaTrader Supreme Edition si obchodníci užijí obchodování ETHUSD CFD a využijí této digitální měny a excelentní technologie, kterou s potěšením nabízíme.

Exkluzivní MetaTrader Supreme Edition

Stáhněte si nejvýkonnější sadu pluginů pro svou oblíbenou obchodní platformu!

 

Obchodování Ethera CFD s MetaTraderem 4

Nyní je s Admirals možné obchodovat kryptoměny, včetně ETHUSD CFD. Obchodníci mají přístup k ETH/USD CFD a dalším kryptoměnám v MetaTraderu 4 a MetaTraderu 5 a MetaTraderu Supreme Edition.

Proces je jednoduchý, stačí udělat tyto kroky:

  1. Stáhnout/spustit MT4;
  2. Založit nový účet nebo se přihlásit ke stávajícímu;
  3. Otevřít graf kryptoměny (ETH/USD).

Jak je Ether volatilní?

Nejdříve si musíme uvědomit, že trh s kryptoměnami je mnohem méně likvidní v porovnání s akciovým trhem, což znamená, že větší hráči na trhu způsobují větší pohyby.

Chytré peníze většinou nakupují nízko a prodávají na vrcholu ceny. Proto by se obchodníci měli vyhnout nakupování na vrcholu. Oboje je předmětem mnohem širší cenové fluktuace v porovnání s měnovým trhem Forex. Investoři nalévali svůj kapitál do trhů a sázeli tak na to, že poptávka konzumenta podpoří budoucí růst.

V tuto chvíli jsou všechny kryptoměny včetně Etheru CFD předmětem veliké spekulace, která je podpořena velmi malým množstvím historických dat, což činí tuto třídu aktiva velmi volatilní.

Pokud chcete obchodovat Ether CFD a další kryptoměny, musíte si na tuto volatilitu zvyknout. Proto si budete nejdříve chtít zkusit demo účet. Také byste se měli seznámit s našimi fantastickými funkcemi Ochrany před volatilitou, které Vám mohou pomoci minimalizovat riziko při obchodování.

Demo účet bez rizika

Zaregistrujte se na bezplatný online demo účet a osvojte si obchodní strategie

 

Aktuální vs. historická cena: trendující nebo jdoucí do strany?

Zdroj: ETH/USD Admirals MT4, 18. července, 00:00 času platformy

Nyní vidíme cenu jdoucí do strany, cena je uvězněna mezi hladinami 404.00 a 134.80. V květnu cena zaznamenala prudký nárůst uptrendu a chytré peníze začaly prodávat v červnu. Od 12. června je cena uvězněna v kanálu downtrendu.

18. července cena prorazila nad kanálem. Cena zůstává nahoře a znamená to, že by měl uptrend pokračovat. Abyste byli neustále informovaní o cenách kryptoměn a možných cenových pohybech a obchodních příležitostech, Admirals nabízí live webináře zdarma, které jsou pořádány profesionálními obchodníky a analytiky.

Kterou strategii byste měli použít při obchodování Ethera CFD?

Technické obchodování a ověřené nástroje by měly být využity při obchodování Ethera CFD, což by mohlo být také základem pro obchodování Etheru vs. americký dolar CFD ziskově. Pokud obchodujete intradenně, měly by být aplikovány skalpovací strategie kvůli volatilitě. Ti, kteří chtějí obchodovat ETH/USD swingově musí být připraveni na trochu nestabilní price action, kde se mohou stabilní zisky proměnit ve ztráty bez mrknutí oka.

"Flash crash" se objevil 21. června, kdy cena klesla z 320$ na 10 centů. Od té doby se vzpamatovala, nicméně investoři a obchodníci byli zasaženi. Pan Adam White, viceprezident GDAX, vysvětlil, že investor umístil multi-milionový "sell" pokyn na Etheru ve 12:30 ve středu odpoledne. Velikost obchodu způsobila to, že se aktuální cena propadla.

Jak jistě víte, cena popadne Stop Loss pokyny, to vytvoří další momentum a obrovský pohyb v rámci minut nebo dokonce sekund. Každá zavírací cena buy pozice je automatický prodej na trhu a naopak. Algoritmy, které obchodují cenu, následovaly cenové momentum a stal se "flash crash".

Intradenní skalpování by mělo být jistější sázkou, zvláště pokud to odpovídá taktikám "uhoď-a-uteč", které mohou být úspěšné na volatilních trzích a za předpokladu, že jste na správné straně obchodu. V tuto chvíli je dobrá strategie obchodovat ETH/USD CFD na dnech.

Tradingové webináře zdarma

Nalaďte se na živé webové semináře pořádané našimi tradingovými experty.

 

Jak obchodovat Ether na denní bázi, abyste měli zisk

Otevřete si Váš ETH/USD graf. Takto přidáte indikátory do Vaší MT4 platformy:

Zdroj: ETH/USD Admirals MT4, 19. července, 12:15 času platformy

Nyní použíjeme skalpovací strategii, která kombinuje následující indikátory:

  1. Admiral Pivot (dostupný pouze pro uživatele pluginu МetaTrader Supreme Edition)
  2. EMA (4, zavírací cena)
  3. Bollinger bands® (14)
  4. Awesome indikátor
  5. Momentum indikátor (14)

Zdroj: ETH/USD Admirals MT4, 19. července, 11:55 času platformy

Zadejte long pozici, jakmile černá rychlá 4 EMA překřížila prostřední Bollinger Band, 14 EMA (červená). Ve stejnou dobu by měli Chaos a Momentum křížit své nulové čáry a jít nahoru. Potenciální vstupní zóny jsou zobrazeny jako červené šipky.

Zdroj: ETH/USD Admirals MT4, 16.-18. července

Výstupní bod nebo TP:
Vaše výstupní pozice je provedena, když změní Chaos Awesome Oscilátor svou barvu (pro účely vysoko-frekvenčního skalpování) nebo na Admiral Pivot pointu. Stop-loss je umístěn pod aktuální swing-low.

Zisky z obchodování ETH/USD CFD

Řádné řízení rizika je zlatý grál obchodování a pokud je aplikován správně v silně trendujícím prostředí, mělo by to vynést teoreticky vysoké ROI. Kvůli obrovské volatilitě se mohou objevit také ztráty, takže je extrémně důležité používat řádné řízení rizika.

Tržní stabilita by mohla být dosažena, když se síla pohybuje od investorů, kteří chtějí vydělat na cenové fluktuaci ke konzumentům, kteří kryptoměny využívají doopravdy. Když se toto stane, volatilita by měla být stabilní. Obchodníci by měli zacházet s touto investicí jako s jakoukoliv jinou investicí, která je ve svém počátku.

Intradenní obchodníci by měli být také zaměřeni na hlavní obchodní seance, protože hlavní obchodní centra poskytují největší volatilitu na ETH/USD. Naštěstí je možné obchodovat tento instrument v MetaTraderu 24/7.

Tržní sentiment – dopad medializace

Ether je žhavý instrument. Trendy, které činí virtuální měnu více populární, nemají pouze vytrvalou sílu, ale jsou také hlavním aspektem budoucí komunikace a financí. Díky této logice dává velký smysl kryptoměny obchodovat. Schéma níže ukazuje sentiment Etheru, který je extrémně pozitivní.

Zdroj: Q1 2017 Coindesk

Můžeme říci, že obchodování ETH/USD CFD je lepší volbou než investování čistě do Ethera, a to kvůli obrovské volatilitě, která může být ve prospěch intradenním obchodníkům. Otázkou u kryptoměn a Ethera zůstává, kterým směrem půjdou? Mnoho investorů věří, že cena poroste.

Protože je Ether rychlejší než Bitcoin, tyto domněnky nemusí být tak šílené. Aktuální obchodovaný objem je nicméně extrémní a začíná nabírat spekulativní formu.

Když zmiňujeme Ether a spekulativní obchodování, musíme také říci, že obchodování kryptoměn je ve směs všechno čistá spekulace a aktuální užitková hodnota je pro uživatele nulová. Většina lidí, kteří obchodují kryptoměny, nepoužívají blockchain protokoly - a to je další důvod, proč zkusit obchodovat Ether.

Také můžeme být svědky přicházející regulace, která by se týkala směny, vydávání a držení nových mincí. Ether a další kryptoměny mohou zažít další mediální humbuk, jakmile bude dosažena celková tržní kapitalizace v průměru $150 miliard.

Exkluzivní MetaTrader Supreme Edition

Stáhněte si nejvýkonnější sadu pluginů pro svou oblíbenou obchodní platformu!

 

Aplikováním profesionální technické znalosti a analýzy si užijete obchodování ETH/USD CFD na denní bázi. Sledujte naše pravidelné live webináře zdarma s předními profesionálními obchodníky a analytiky.

Obchodování ETH a dalších kryptoměn CFD

Kromě CFD ETH/USD Admirals nabízí také CFD měnové páry LTC/USD, BTC/USD, XRP/USD a BCH/USD.

Chcete-li kryptoměny obchodovat, stačí si stáhnout obchodní platformu (MetaTrader 4 nebo MetaTrader 5), díky které budete mít přístup na trh a budete moci sledovat cenový vývoj. Proces je velmi rychlý, obchodovat budete moci během pár minut!

Obchodujte s CFD na digitální měny

Obchodujte 30+ nejlepších digitálních měnových párů s Admirals

 

O Admirals

Jako licencovaný broker poskytujeme nejspolehlivější a velice oblíbené obchodní platformy, pomocí kterých máte snadný přístup k CFD kontraktům, akciím a ETF.

TOP ČLÁNKY
Co je Dogecoin? Zjistěte, kde koupit Dogecoin a mnohem víc!
O kryptoměně Dogecoin jste již pravděpodobně slyšeli. O kryptoměně, která byla původně považována za vtip a stala se slavnou měnou - ano, to je Dogecoin. Dogecoin nebyl jen meme nebo dokonce úplně vtip. Má svůj vlastní specializovaný blockchain a systém proof of work, stejně jako každá jiná kryptomě...
Kryptoměny vs Tradiční Investování - Bitcoin vs. Zlato
Kryptoměny jsou dalším krokem ve finanční evoluci. BTC je první decentralizovanou digitální měnou, která je založená na systému fungujícím bez centrální banky nebo bez jediného administrátora, a proto je pokroková v obchodování na finančních trzích.Online obchodování měn se posunulo na další úroveň....
Nejlepší Indikátory pro Kryptoměny CFD
Jaký je nejlepší ukazatel pro kryptoměny? Existuje mnoho typů indikátorů pivotních bodů, které jsou k dispozici ve světě obchodování, například standardní indikátory jako je Fibonacci a Murrey Math.To samé platí ve světě kryptoměn. Co pro vás funguje na jiných trzích, by mělo také fungovat s kryptom...
Zobrazit vše