DAX30 Sestup s cílem na 11600

Březen 27, 2018 10:41

Zdroj: Admiral Markets MT5 s MT5 supreme edition

DAX30 včera vytvořil dvojité dno s minimem 6. února a to krátce po otevření NYSE. Spekuluje se, že za to může Čína, protože začala obchodovat s ropou v čínských juanských smlouvách. Akcie se celosvětově drželi v pozoru během včerejší druhé části amerického zasedání a během dnešního brzkého asijského zasedání. Německé dovozní ceny byly pro tento měsíc negativní, což je dobré pro vstupní náklady / ceny pro společnosti na Daxu a je očekáváno posilování EUR obecně. Na příklad by posílení EUR mohlo být považováno za nárůst vývozních cen a oslabení poptávky a příjmů společností Dax.

DAX30 je v zóně POC a může odmítnout rezistenci 11947-12020. Klesající trendová linie stále drží neproražení linie. Cíle jsou 11843, 11767 a 11600. Mějte na paměti, že pokud se cena dostane na 11600-636, může se naopak odrazit od podpory.

W H3 - Týdenní Pivot (týdenní prozatímní odpor)

W H4 - Týdenní Pivot (silný týdenní odpor)

D H4 - Denní Pivot (velmi silný měsíční odpor)

D L3 - Denní Pivot (měsíční podpora)

D L4 - Denní Pivot (velmi silná měsíční podpora)

POC - Point of Confluence (Zóna, kde očekáváme, že cena bude reagovat nebo-li vstupní zóna)

Aktuální obchodní příležitosti sledujte na Facebooku.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!