​Změny v maržových požadavcích před volbami v Německu a na Novém Zélandu

Září 22, 2017 13:07

Vážení obchodníci,

volby v Německu a na Novém Zélandu můžou mít za následek vysokou volatilitu na finančních trzích a na řadě instrumentů na Forexu a CFDs.

Z pozice zodpovědného brokera je naší povinností Vás informovat o všech možných událostech, které mohou ovlivnit trh, jako jsou nadcházející volby v Německu a na Novém Zélandu, které potenciálně mohou ovlivnit instrumenty v páru s EUR a NZD, stejně tak jako měny, které korelují, jako např. GBP. Tyto trhy nebudou tak likvidní jako normálně před a po volbách. Vaše čekající pokyny mohou být vyplněny se skluzem díky cenovým gapům, které se mohou po víkendu objevit.

Z tohoto důvodu budou pozměněny naše maržové požadavky, a to od 20:00 v pátek 22. Září 2017, do 9:00 v pondělí 25. Září 2017.

  • FX Majors, FX Minors, FX Exotické měny a páry s CHF - maximální páka bude snížena na 1:200.
  • [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], #Bund, #USTNote - maximální páka bude snížena na 1:100.
  • [AEX25], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [TECDAX30], [OBX25], [SMI20], [STOXX50] - maximální páka bude snížena na 1:50.

Prosím vezměte na vědomí, že tyto podmínky budou aplikovány na aktuální i nově otevřené pozice.

Uvědomte si také, že výše uvedené změny maximální páky nenahrazují současné podmínky pre-close marginu, které jsou uvedeny v našich specifikacích kontraktu.

Můžeme také uplatnit jiné opatření, pokud to budeme považovat za vhodné za daných okolností, včetně případného použití režimu "Pouze zavřít" po dobu neurčitou. Pokud by se tak mělo stát, budeme Vás informovat.

Pro více informací o německých volbách, sledování sentimentu, tržní analýzy a další informace, navštivte naší stránku, která se věnuje volbám.

Pokud máte další otázky, neváhejte kontaktovat naší podporu nebo Vašeho account manažera.

Přejeme úspěšné obchody,


s pozdravem

Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!