Změny k maržovým požadavkům

Leden 18, 2017 16:02

Vážení obchodníci,

vezměte prosím na vědomí následující informace týkající se nadcházejících změn v maržových požadavcích. Tyto změny začnou platit v následujících dnech:

1. Přepočet maržových požadavků u pozic otevřených dle starých maržových podmínek

Hodnota marže všech pozic otevřených na Trade.MT4 a Zero.MT4 účtech před 9. lednem 2017 (tzn. dle starých maržových podmínek) bude přepočtena dle aktuálních Maržových požadavků. Tento proces bude uskutečněn v rámci víkendové údržby dne 21.-22. ledna 2017.

Přepočet bude proveden z toho důvodu, protože nové maržové požadavky poskytují vyšší finanční páku pro menší pozice na několika oblíbených instrumentech, jako je DAX30, GOLD, USDCHF a další. A klienti si nemohou snížit marži u starých pozic.

Pokud máte velké pozice otevřené před 9. lednem 2017, doporučujeme, abyste se ujistili, že máte dostatek financí na obchodním účtu, a že splňujete aktuální Maržové požadavky pro všechny Vaše pozice. A to proto, že finanční páka 1:50 anebo 1:10 může být aplikována na některé části větších pozic.

Vezměte prosím na vědomí, že toto nebude mít vliv na klienty s bývalým Admiral.Pro účtem na obchodním serveru AM-Live3 - dokud nebudou aplikovány nové maržové podmínky i na tyto účty.

2. Změna maržových podmínek 1 hodinu před zavřením trhu

Počínaje pátkem 21. ledna 2017 budou maržové podmínky 1 hodinu před zavřením trhu následující:

Pokud je pozice otevřená nebo zavřená (zcela nebo částečně) na typu účtu Trade.MT4 nebo Zero.MT4 během poslední hodiny před zavřením páteční obchodní seance na jakémkoliv instrumentu, bude na všechny pozice aplikována finanční páka 1:50. To se bude týkat i pozic otevřených před touto poslední hodinou, nebude se to týkat pouze instrumentů s menší finanční pákou (např. 1:10).

Výše uvedená podmínka má prodlouženou platnost u několika CFD cash indexů a dluhopisů. Relevantní data naleznete ve Specifikaci kontraktů.

Hodnota marže u pozic s finanční pákou 1:50 aplikovaná během poslední hodiny před zavřením trhu, se znovu vrátí na původní hodnotu o víkendu. Při otevření trhu v pondělí uvidíte obecné maržové požadavky na těchto pozicích.

Brána v potaz bude i hodnota finanční páky, kterou jste zvolili ve Vašem Kabinetu Tradera.

Také prosím vezměte na vědomí, že podmínky popsané výše mohou být aplikované v jiné dny, v případě, že jsou státní svátky, které mohou ovlivnit obchodní hodiny. V takových případech Vás budeme předem informovat.

3. Výběr maximální finanční páky ve Vašem Kabinetu Tradera

Klienti, kteří mají typ účtu Trade.MT4 nebo Zero.MT4, mají možnost snížit nebo zvýšit finanční páku ručně v nastavení účtu v Kabinetu Tradera. Všechny finanční páky jsou k dispozici bez ohledu na zůstatek na obchodním účtu.

Vezměte prosím na vědomí, že změna finanční páky má okamžitý efekt na hodnotu marže a otevřené pozice. Důrazně doporučujeme zkontrolovat Vaše otevřené pozice předtím, než se rozhodnete snížit maximální finanční páku.

Také prosím vezměte na vědomí, že pokud se rozhodnete snížit finanční páku, nominální hodnota platná pro Vaše pozice začíná od uvedených hodnot v tabulce s finanční pákou v sekci Maržové požadavky na našich stránkách.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,

Tým Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!