Změna obchodních podmínek kvůli situaci v Řecku 2015.07.03

Červenec 03, 2015 09:22

Vážení obchodníci,

kvůli nejistým okolnostem okolo vyjednávání řeckého dluhu a očekávané volatilitě na EURu učiní Admiral Markets následující změny v maržových požadavcích, a to dnes v pátek 3. července 2015 ve 20:00 českého času. Maržové požadavky na VŠECH instrumentech dostupných k obchodování budou zvýšeny 2 krát. Pokud jsou tedy například současné maržové požadavky 2%, nové maržové požadavky budou 4%. Politika marže bude znovu posouzena v neděli 5. července v 00:15 českého času.

Dále během abnormálních tržních podmínek, kdy dojde k nedostatku likvidity, se zvýší tržní spready mimo jejich běžnou hodnotu. Také je zde větší šance slippage (skluzů), což může mít za následek provedení pokynu za horší cenu, než byla cena původní.

Pokud aktuálně držíte nebo zamýšlíte otevřít nové pozice s vysokou finanční pákou, důrazně doporučujeme upravit objem těchto pozic anebo vložit další finance na Váš účet, aby byly zachovány nové maržové požadavky.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle +420 211 150 200 nebo nám pošlete email na info@admiralmarkets.com/cz.

přejeme hezký den,

s pozdravem,

Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!