Změna maržových požadavků: BRENT, WTI

Duben 14, 2020 13:35

Vážení obchodníci,

nejnovější dohoda předních těžařů ropy (uzavřená na zasedání OPEC+) sníží celkovou produkci ropy o 9,7 milion denně, což představuje téměř 10% a nelze tedy očekávat rovnováhu na ropných trzích.

V reakci na aktuální tržní podmínky provedeme další změnu našich maržových požadavků u CFD ropy BRENT a WTI tak, abychom zajistili současnou úroveň volatility a likvidity trhu.

Od pondělí 13. dubna 2020 snížíme maximální finanční páku na 1:10 u následujích CFD instrumentů:

  1. WTI Crude Oil Spot
  2. Crude Oil West Texas Futures
  3. Brent Crude Oil Spot
  4. Brent Crude Oil Futures

Změna pákového efektu 1:10 bude zavedena na všechny nové pozice u výše uvedených instrumentů. Již otevřené pozice budou podléhat předchozímu pákovému efektu po dobu další obchodní akce, jako je úprava nebo uzavření pozice, či následné otevření dalších pozic u zmíněných instrumentů. Pokud na některém z výše uvedených CFD instrumentů provedete obchodní příkaz jakéhokoli typu (např.: stop loss nebo take profit, včetně automatizací obchodních pokynů prováděných robotem / EA), okamžitě použijeme pákový efekt 1:10 na všechny Vaše otevřené pozice u daného instrumentu.

Všem klientům s dříve otevřenými pozicemi na CFD ropě doporučujeme zkontrolovat, zda jsou jejich účty dostatečně financovány, aby nepodléhali riziku zvýšené volatility a zabránily tak likvidaci (uzavření) otevřených pozic při přepočtu maržových požadavků. Pokud potřebujete provést vklad k zabezpečení Vašich pozic, poskytujeme několik okamžitých platebních možností v Kabinetu Tradera.

Dále doporučujeme pravidelně kontrolovat podrobnosti zmíněných instrumentů v sekci Specifikace kontraktů na našich webových stránkách, protože za neobvyklých tržních podmínek mohou být swapové body, jakož i velikosti obchodů nebo obchodní hodiny změněny, bez zvláštního oznámení.

Vyhrazujeme si právo zavést další změny obchodních podmínek, které budou považovány za nezbytné k zajištění lepší ochrany investorů a řádného obchodování během vysoce volatilních období na komoditních trzích.

Mnoho obchodních úspěchů přeje,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!