Změna maržových požadavků pro exotické měnové páry

Duben 14, 2020 11:47

Vážení obchodníci,

v reakci na aktuální tržní podmínky provedeme další změny našich maržových požadavků na Forex CFD exotických párech tak, abychom zajistili současnou úroveň volatility a likvidity trhu.

Počínaje středou 15. dubna od 00:00 EET snížíme maximální možný pákový efekt, který máme k dispozici na všech FX párech s CZK, HUF, NOK, PLN, SEK, SGD, CNH, RON na 1:25.

Změna pákového efektu bude zavedena jak na nové, tak i otevřené pozice. Doporučujeme předem zkontrolovat stav vašeho účtu a ujistit se, že plně splňuje nové požadavky na marži.

Retailoví klienti, kteří obchodují s pákovým efektem 1:20 nebo nižším, nejsou těmito změnami podrobeni.

Dále chceme připomenout, že zásady ochrany záporného zůstatku účtu se na profesionální klienty nevztahují v neobvyklých tržních podmínkách a je tedy důležité pečlivě zkontrolovat stav Vašeho obchodního účtu.

Doporučujeme, aby jak retailoví, tak profesionální klienti zkontrolovali svou expozici ve všech zmíněných instrumentech a před nadcházející změnou ji v případě potřeby upravili na přijatelnou úroveň rizika.

Mnoho obchodních úspěchů přeje,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!