Zlato je nyní dostupné jako nová měna v peněžence

Březen 20, 2020 15:12

S potěšením oznamujeme, že od čtvrtka 19. března 2020, bude zlato dostupné jako nová měna v peněžence Admiral Markets: Kabinet Tradera.

Peněženka Admiral Markets je centrální účet, díky kterému můžete propojit obchodní účty s Vašimi finančními prostředky na bankovních účtech, elektronických peněženkách nebo kreditních kartách. Tato funkce umožňuje obchodníkům vklady přímo na jejich peněženky, namísto financování jednotlivých obchodních účtů a chrání tak uložené prostředky před otevřenými pozicemi, které aktuálně držíte na daných obchodních účtech.

Možnost zvolit si zlato jako měnu účtu poskytuje obchodníkům další příležitost, jak diverzifikovat své portfolio a investoři se strategií buy-and-hold tak mohou držet dlouhodobé pozice na drahém kovu. Je to opravdu jednoduché - pokud nevyužíváte své finance, proč je nedržet ve zlatě?

Investice do zlata

Zlato bylo vždy respektováno po celém světě pro svou hodnotu a bohatou historii. Ve srovnání s tištěnou měnou, mincemi nebo jinými druhy aktiv, si zlato v průběhu let uchovalo svou hodnotu a lidé jej používají jako způsob, jak přenést své bohatství z jedné generace na druhou.

Tento kov se používá v obchodních a průmyslových sektorech, jako například v klenotnictví nebo při výrobě mobilních telefonů, avšak o jeho ceně spekuluje denně mnoho obchodníků, hedgových fondů, dokonce i centrální banky a to především v době ekonomické nejistoty. Ve skutečnosti je to právě zmíněné období ekonomické nejistoty a krize, kdy se cena zlata zvyšuje, jelikož obchodníci i investoři vnímají zlato jako bezpečný přistav, kde uschovat svůj kapitál.

Směna finančních prostředku na zlato

V peněžence Admiral Markets je směna financí za zlato stejně jednoduchá jako směna za jakoukoli jinou fiat měnu. Jednoduše zvolte, kolik peněz chcete za zlato směnit a my je okamžitě převedeme na jednotky drahého kovu, na základě ceny unce v daném okamžiku.

Rovněž můžete směnit svůj zůstatek zlata zpět na fiat měnu a to opět na základě ceny za unci zlata v době směny. Cena zlata stejně jako i jiné instrumenty finanční trhů během dne kolísá, takže se hodnota směny může lišit v závislosti na ceně v době transakce.

Upozorňujeme, že ze svého účtu nebudete moci vybrat fyzické zlato.

Financování obchodního účtu zlatem

Pokud se rozhodnete financovat Váš obchodní účet pomocí svého dostupného zůstatku zlata, bude daný zůstatek převeden přímo z Vaší peněženky na Váš obchodní účet, abyste mohli začít okamžitě obchodovat, či investovat.

Diverzifikujte své portfolio ještě dnes!

Jedním ze základních pilířů řízení rizik je diverzifikace, zejména na volatilních trzích. Admiral Markets poskytuje svým klientům přístup k obchodování a investování na mnoha globálních trzích, a to vše z jediného obchodního účtu, což znamená, že díky diverzifikaci si můžete vytvořit opravdu široké portfolio aktiv pod jediným brokerem.

Vzhledem k naší nově zavedené funkci se zlato stává dostupnou měnou ve Vaší peněžence a Vás dělí jen jeden krok k diverzifikaci aktiv, i pokud v současnou chvíli neobchodujete. Jednoduše se přihlaste do Kabinetu Trader a směňte si své peníze za zlato ještě dnes!

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!