Zavření pozic na zastaralých instrumentech – 1. prosince 2017

Listopad 10, 2017 10:53

Vážení obchodníci,

tato zpráva se týká pouze klientů, kteří mají bývalý účet typu Admiral.Pro na serveru Admiral.Live (AdmiralMarkets-Live).

Možná si pamatujete, že 21. září 2017 jsme převedli typy účtů Admiral.Pro na typy účtů Trade.MT4 - a nyní máte přístup k celé nabídce instrumentů se standardním názvem symbolu (např. EURUSD). Zastaralé instrumenty - ty, které mají příponu '-Pro' (např. EURUSD-Pro) - jsme dali to tzv. módu 'Close Only', takže na těchto instrumentech nelze otevírat nové pokyny.

Protože chceme, aby tato změna byla souvislá, určíme datum, kdy budou zbývající pozice otevřené na těchto instrumentech s příponou '-Pro' uzavřeny, abychom mohli tyto instrumenty odstranit nadobro a optimalizovat tak výkon.

Vezměte prosím na vědomí, že pozice na zastaralých instrumentech s příponou '-Pro' (např. EURUSD-Pro, [DAX]-Pro atd.) budou uzavřeny za poslední dealing cenu v pátek 1. prosince 2017 a to v rámci plánované technické údržby. Jakékoliv čekající pokyny na těchto instrumentech budou také zrušeny.

Pokud ve Vaší platformě nevidíte standardní instrumenty z Trade.MT4 účtu, klikněte prosím do okna 'Trh' pravým tlačítkem myši a vyberte 'Ukázat všechny symboly'.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat naši místní zákaznickou podporu.

Hledáte nové obchodní nápady?

S potěšením představujeme "obchod dne" - naši sérii denních live webinářů: Denní obchodní nápady v reálném čase. Série webinářů poskytuje hloubkovou analýzu konkrétního instrumentu a je pořádána každý den jiným profesionálním obchodníkem. Pokud hledáte nové obchodní nápady, právě jste je našli! Připojte se na webinář buď live, nebo se podívejte o něco později na záznam webináře, který zveřejňujeme na našem kanálu YouTube. Těšíme se na Vás!

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!