Zaměřeno na řízení rizika

Září 16, 2015 16:54

Vážení obchodníci,

v Admiral Markets věříme ve férové a srozumitelné informace týkající se rizik spojených s obchodováním na finančních trzích. Abychom Vám to dokázali, aktualizovali jsme naši webovou stránku a dokument s názvem Zásady ochrany záporného zůstatku na účtu. Tento dokument Vám pomůže připravit se na nečekané.

Přehled nového řízení rizika

V září 2015 se na našem webu objeví nová stránka věnovaná přehledu řízení rizik, co je to řízení rizik, proč je to tak důležité pro obchodování Forexu a CFD na finančních trzích a jak s touto metodou pracovat.

Aktualizované zásady ochrany záporného zůstatku na účtu

Tento dokument jsme pro Vás zjednodušili. Ale nemějte obavy – stále jste chráněni těmi samými podmínkami. Takže pokud se na Vašem Trade.MT4 účtu dostanete do záporných čísel následkem běžné obchodní aktivity (např. gap po víkendu), tento záporný zůstatek budeme dle našich zásad kompenzovat. Aktualizovanou verzi našich zásad a další důležité právní dokumenty naleznete na naší webové stránce zde.

Seznamte se prosím s možnostmi řízení rizika a našimi aktualizovanými zásady.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat!

S pozdravem,


Team Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!