World of Trading 2018 s odborníkem na DAX30 - Admiral Markets

Listopad 28, 2018 15:50

Tým Admiral Markets na WoT

Tým Admiral Markets v Německu se právě vrátil z víkendu stráveném na největším obchodním veletrhu v Německu World of Trading 2018.

Obchodní veletrh v Německu

World of Trading (WoT) je v Německu považován za nejdůležitější obchodní veletrh s více než 4500 účastníky včetně obchodníků, kteří na finančních trzích začínají, profesionálních obchodníků, Forex brokerů a dalších poskytovatelů finančních služeb.

Společnost Admiral Markets se stala stříbrným sponzorem této dvoudenní události, kde se mohli účastníci dozvědět o top obchodních strategiích od profesionálních obchodníků, tipy týkající se řízení rizika nebo jak se stát úspěšným obchodníkem a mít z tradingu kariéru a mnohem více. Také zde bylo spoustu workshopů a tréninků zdarma a mnoho příležitostí navázat kontakt s obchodníky a brokery.

"My všichni obchodujeme online a děláme mnoho věcí online, nicméně jednou ročně se rádi setkáváme s našimi klienty tváří v tvář", říká Jens Chrzanowski, člen správní rady Admiral Markets Group AS. "Toto trading expo je největší v Německu pro aktivní obchodníky, a proto je pro nás zásadní nejen se účastnit, ale také sponzorovat tuto událost jako odborník na DAX30. Narozdíl od některých zcela online brokerů má Admiral Markets 16 regionálních poboček a místně podporuje každou z nich."

World of Trading 2018

Stánek Admiral Markets hostil několik profesionálních obchodníků, kteří prezentovali své top strategie, včetně:

  • Jens Klatt: pořadatel týdenního přehledu v angličtině a zakladatel JK Trading
  • Markus Gabel: pořadatel webináře společnosti Admiral Markets Vzdělávací plán obchodníka a zakladatel Dow How Trading
  • Heiko Behrendt: pořadatel denního ranního webináře Admiral Markets Guten Morgen Dax-Index
  • Jochen Schmidt: odborník na trading a dlouhodobý moderátor webinářů Admiral Markets v Německu
  • Dirk Hilger: zakladatel pluginu pro MetaTrader Stereo.Trader

Admiral Markets také pořádala tombolu, kde museli účastníci odhadnout cenu indexu DAX dne 28. listopadu 12:00 CET, aby vyhráli hodinky Apple!

Rádi jsme se potkali s mnohými z Vás osobně a chtěli bychom poděkovat všem účastníkům a organizátorům WoT stejně jako zaměstnancům AM za skvělou veletržní zkušenost. Těšíme se na Vás na WoT 2019!

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!