Vyjádření společnosti Admiral Markets k Hard Fork a Bitcoin Gold

Říjen 25, 2017 13:22

Vážení obchodníci,

další oddělení blockchainu Bitcoinu - takzvaný "hard fork" - se stal včera, v úterý 24.10. 2017 na bloku 491,407. Podobně jako u hard forku v tomto roce, kdy byla vytvořena nová kryptoměna Bitcoin Cash, toto poslední rozdělení má za následek vytvoření další nové kryptoměny - Bitcoin Gold.

Kdykoliv se zformuje nová kryptoměna dostupná na naší burze, činíme vyrovnání v hotovosti na obchodních účtech klienta na odpovídajících pozicích na kryptoměnách CFD, abychom odrazili tuto novou hodnotu (i když to není naše povinnost).

Bitcoin Gold bohužel nebude zpracován burzou, ke které máme přístup, takže zde nebude žádná nová hodnota, kterou bychom mohli aplikovat na Vaše pozice na Bitcoinu CFD.

Také prosím vezměte na vědomí, že je v plánu další fork s názvem Bitcoin Segwit2X. Očekáván je 16. listopadu 2017. I kdy nemůžeme slíbit, že náš burzovní partner bude podporovat tuto kryptoměnu, jde zde solidní šance, že ano, protože velké značky jako Coinbase nebo Bitfinex se k podpoře B2X forku zavázali.

Rádi bychom využili této příležitosti a sdělili Vám, že na obchodních podmínkách týkajících se kryptoměn neustále pracujeme. Pracujeme i na zlepšení exekuce pokynů, takže doufáme, že obchodování těchto vzrušujících nových instrumentů bude brzy značně vylepšeno.

Ochrana proti volatiitě

"Hard forky" jsou typicky spojovány se zvýšenou volatilitou podkladového aktiva. Volatilita může být Váš přítel, ale příliš volatility může být nebezpečné, protože to může vést k extra skluzům v plnění pokynu. Společnost Admiral Markets naštěstí nabízí unikátní soubor pokročilých obchodních funkcí, které by Vám měly pomoci minimalizovat riziko při obchodování. Přesvědčte se sami!

Forky a obchodní žebříky

Pokud se Vám "forky" nezamlouvají, možná se "zamilujete" do našeho obchodního žebříku! S naším pluginem MetaTrader Supreme Edition máte přístup k nové funkci Obchodní žebřík, který podpoří Vaše denní obchodování! Zapomeňte na okno pokyn, vstupte do trhu jedním kliknutím. Obchodní žebřík podporuje tržní i čekající pokyny a je kompatibilní s MetaTraderem 4 i MT5 a využívat ho můžete na demo i reálném obchodním účtu...Dostupné POUZE u Admiral Markets!

Zdroj: Obchodní platforma MetaTrader 5

Order Ladder Vám dovolí obchodovat rychleji než kdy předtím. Vyzkoušejte tuto funkci ještě dnes!

Buďte informovaní!

Jako vždy doporučujeme sledovat naše novinky a v případě dotazů kontaktovat naši zákaznickou podporu,


S pozdravem,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!