Upozornění na tržní riziko: rostoucí napětí mezi USA a Severní Koreou

Srpen 17, 2017 14:01

Vážení obchodníci,

rádi bychom Vás upozornili na fakt, že aktuální napjaté vztahy mezi Amerikou a Severní Koreou mohou způsobit vysokou volatilitu napříč všemi finančními trhy a to může ovlivnit podmínky Vašeho obchodování.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud dojde k jakékoliv vojenské akci, může to mít rušivý vliv na cenové hladiny na všech dostupných instrumentech. To může mít za následek značné cenové mezery, zvýšené skluzy v plnění ceny a možný záporný zůstatek.

Abychom naše klienty ochránili před potenciálním rizikem, můžeme dle našich Obchodních podmínek změnit naše maržové požadavky a dát jakékoliv instrumenty do tzv. módu "Close Only", což znamená, že nebude možné otevírat nové pozice na daném instrumentu bude možné pouze zavřít stávající otevřené pozice.

Také je dobré říci, abyste se vyhnuli riskování a nenechali jít Váš obchodní účet do nízkých marží. Doporučujeme přečíst základy řízení rizika na naší webové stránce.

V případě jakýchkoliv dotazů týkající se této novinky neváhejte kontaktovat Vašeho account managera nebo naši zákaznickou podporu.

S pozdravem,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!