Obchodujte Uber Akcie s Admiral Markets!

Květen 13, 2019 17:25

V pátek 10. května Uber nabídl 180 milionů akcií v rámci Uber IPO neboli první veřejné nabídky akcií. Akcie bylo možné nakoupit za $45 za akcii, cena byla tedy blíže k nižší hranici plánovaného cenového rozsahu $44 až $50, což přineslo společnosti Uber hodnotu $82.4 miliard amerických dolarů.

I když se jednalo o největší americké IPO v historii, nabídka byla přeprodaná a prodejci okamžitě poslali cenu akcií dolů o 8%. Uber i tak zveřejnil své akcie o hodnotě osmkrát vyšší než jsou jeho celkové výnosy, takže Uber akcie by mohlo být zajímavé sledovat.

Uber Akcie - Admira.Invest

Jak se můžete účastnit?

S potěšením oznamujeme, že nyní Admiral Markets nabízí Uber akcie na investičním účtu Invest.MT5!

Od 10. května 2019 jsou Uber akcie dostupné pro všechny klienty Admiral Markets, kteří mají založený Invest.MT5 účet.

S investičním účtem Invest.MT5 mají investoři k dispozici tisíce akcií a ETF z 15 největších akciových burz, to vše v obchodní platformě MetaTrader 5.

Výhody Investičního účtu Invest.MT5

  • Založte si reálný účet od €1 a investujte od $0.01 za akcii s minimálním transakčním poplatkem $1 na amerických akciích.
  • Získejtet tržní data v reálném čase zdarma bez jakýchkoliv zpoždění a bezplatně.
  • Vytvořte si tok pasivního příjmu z vyplácení dividend.
  • Používejte prvotřídní obchodní platformu MetaTrader 5, která zvládne tisíce finančních aktiv.

Jednoduše se přihlaste do Kabinetu Tradera a založte si investiční účet Invest.MT5 a budete moci začít.

S pozdravem,

Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Upozornění:

Hodnota akcií může růst nebo klesat z důvodu volatility na světových trzích. Tento materiál si nelze vyložit jako investiční poradenství, doporučení nebo pobídku k transakci s finančními instrumenty. Vezměte prosím na vědomí, že taková obchodní analýza není spolehlivým indikátorem pro jakýkoliv aktuální nebo budoucí výkon a okolnosti se mohou v čase změnit. Předtím než učiníte jakékoliv investiční rozhodnutí se poraďte s nezávislým finančním poradcem, abyste si byli jisti, že rozumíte rizikům.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!