​Admiral Market spouští nového tvůrce odkazů pro doporučující partnery

Září 09, 2019 14:47

Admiral Markets s potěšením oznamuje, že na našem partnerském portálu byl spuštěn nový tvůrce doporučujících odkazů (referal link)!

Tvůrce doporučujících odkazů umožňuje partnerům vytvářet jedinečné doporučující odkazy pro různé stránky, produkty a jazyky a zároveň jim umožňuje zobrazit náhled, jak budou cíloví zákazníci vidět tyto stránky. To dává partnerům mnohem větší kontrolu nad zkušeností zákazníků, které doporučují.

Mezi některé výhody nového systému patří:

  • Generujte doporučující odkazy pro 11 nejlepších stránek Admiral Markets: Přesně víte, co Vaši zákazníci vidí.
  • Vyberte nejlepší jazyk pro své publikum: Zvyšte počet konverzí zasláním nejrelevantnějšího webového obsahu zákazníkům.
  • Náhled na prolinkované vstupní stránky: Otestujte své doporučující odkazy před odesláním, abyste se ujistili, že nebudou existovat žádné nedostatky, až spustíte marketingové kampaně.
  • Jedinečné tagování pro účely sledování: Nastavte jedinečné tagy pro rozlišení různých doporučujících odkazů a sledujte jejich účinnost. Pomůže vám to v budoucnu vytvářet ještě účinnější kampaně.

Vyzkoušejte tvůrce doporučujících odkazů ve Vašem partnerském portálu ještě dnes!

Proč se stát partnerem Admiral Markets?

Partnerství s Admiral Markets Vám dává příležitost zvýšit Váš příjem nebo rozvíjet své podnikání jednoduše tím, že pozvete nové obchodníky, aby s námi začali obchodovat!

Mezi výhody, které získají partneři Admiral Markets, patří:

  • Konkurenceschopné provize: Vyberte si strukturu provizí, která vám nejlépe vyhovuje. Čím více Vaše podnikání roste, tím vyšší budou provize, které můžeme nabídnout.
  • Transparentní a flexibilní platby: Budete rozumnět tomu, kolik vyděláváte, pomocí transparentních plateb a přehledů.
  • Partnerství s důvěryhodným a renomovaným brokerem: Spolupracujte s několikrát oceněným, regulovaným brokerem s působností ve více než 20 zemích.
  • 24/7 přístup k partnerskému portálu: Získejte zabezpečený a okamžitý přístup k Vaší stránce s průběhem, provizemi a aktualizacemi výdělků.
  • Špičkové marketingové materiály: Zrychlete své výsledky pomocí profesionálních bannerů, widgetů, brožur, e-mailových šablon, Facebookových obálek a dalších
  • Podpora dostupná ve 24 jazycích: Náš tým vícejazyčných specialistů je připraven poradit a pomoci.

Jste připraveni začít? Zjistěte více o tom, jak se stát partnerem Admiral Markets už dnes!

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!