Obchodujte CFD na tokijské akcie s Admiral Markets

Říjen 28, 2019 10:54

Admiral Markets rozšiřuje svou nabídku CFD akcií v asijsko-pacifické oblasti. Obchodníci s účty MetaTrader 5 mají nyní přístup na dva zcela nové trhy - australský ASX200 a japonský NIKKEI 225.

21. října 2019 přidal Admiral Markets k již dostupným instrumentům další nové trhy z asijsko-pacifické oblasti a obchodníkům tak zpřístupnil některé z nejpopulárnějších akcií z největší asijské burzy v Tokiu s účty Trade.MT5.

Některé z nově nabízených instrumentů obsahují:

  • Nejlepší japonské společnosti v oblasti spotřební elektroniky, jako je Panasonic, Casio a Sony
  • Přední japonští výrobci automobilů, jako je Nissan, Mitsubishi a Toyota
  • Přední komunikace, jako je SoftBank Group, KDDI a Nippon Telegraph & Telephone

A mnohem více!

Obchodujte NIKEEI CFD akcie

S Admiral Markets máte přístup k více než 4 000 předních světových trhů prostřednictvím CFD (smlouva o rozdílu) a k dnešnímu dni naše nabídka zahrnuje 195 CFD na japonské akcie.

Mezi výhody obchodního účtu Trade.MT5 patří:

  • Obchodujte 3 000+ nejoblíbenějších mezinárodních CFD akcií na světě, dále CFD na Forex, kryptoměny, indexy, komodity a další
  • Snižte své obchodní náklady úzkými spready a nízkými komisemi
  • Obchodujte na nejoblíbenější obchodní platformě na světě, MetaTrader 5, s exkluzivním doplňkem MetaTrader Supreme Edition od Admiral Markets
  • Začněte obchodovat ještě dnes, s minimálním vkladem již od 200 USD

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!