Rozvrh obchodních hodin v době Summer Bank Holiday 2018

Srpen 21, 2018 18:21

Vážení obchodníci,

vezměte prosím na vědomí, že z důvodu nadcházejícího britského státního svátku Summer Bank Holiday budou naše obchodní hodiny mírně upraveny.

Změna obchodních hodin - Summer Bank Holiday

V tabulce níže naleznete všechny podrobnosti změn. Časy jsou uvedeny ve Východoevropském čase (EET), tento čas je i v obchodní platformě MetaTrader.

Instrument

Pondělí 27. srpna

Úterý 28. srpna

Forex Spot

Běžné obchodní hodiny

Běžné obchodní hodiny

FTSE100

Trh uzavřen

Běžné obchodní hodiny

Britské akcie CFD / britské akcie

britské ETF CFD / britské ETF

Trh uzavřen

Běžné obchodní hodiny

Pozn.: "Běžné hodiny" se liší v závislosti na instrumentu. Podrobné informace o jednotlivých instrumentech naleznete v části Specifikace kontraktu na našich webových stránkách.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud necháváte otevřené pozice a čekající pokyny přes svátky nebo jiné události, je zde vyšší riziko při udržování obchodních pozic a úpravách čekajících pokynů. Uvedené obchodní hodiny mohou být změněny dle poskytovatelů likvidity.

Online webináře

Peníze nikdy nespí. Ani naše webináře nemají pauzu! Přihlaste se na naše online webináře. Aktuálně pro Vás máme týdenní analýzu pro investory a tradery a ranní tržní analýzu.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!