Společnost Admiral Markets zveřejňuje statistiku exekuce pokynů

Prosinec 29, 2016 09:59

Vážení obchodníci,

s potěšením představujeme naši novou webovou stránku věnovanou Kvalitě exekuce pokynů, díky které naleznete klíčovou informaci a výhody podmínek zpracovávání pokynů u společnosti Admiral Markets. Uvedeny jsou statistiky všech provedených pokynů za předchozí kalendářní rok1.

Je to poprvé, co takovou informaci zveřejňujeme, a to skrze webovou službu, která bude automaticky počítat a zveřejňovat statistiku na měsíční bázi.

Díky informacím zveřejněným na této stránce získáte přesný přehled o klíčových údajích exekuce a jejich kvalitě u společnosti Admiral Markets:

  • Průměrný čas exekuce - od 0.06 sekundy;
  • Průměrný skluz - od 0.000002 (0.02 FX pipu);
  • Průměrný skluz jako procento z typického spreadu - od 2%;
  • Obchody bez skluzu v procentech - až 62%;
  • Obchody s pozitivním skluzem v procentech - až 14%;
  • Obchody s negativním skluzem - od 27%;
  • Zamítnuté obchody v procentech - od 0.0008%2.

Úplnou statistiku a nejvíce obchodované instrumenty s popisky a výpočty naleznete na webové stránce Kvalita exekuce pokynů.

Poznámky:
1 Vezměte prosím na vědomí, že aktuálně dostupná data představují roční období před spuštěním služby, tzn. 16.12.2015 - 16.12.2016. Další kalendářní měsíc bude počítán od 1. prosince 2016.
2 Statistiky poskytnuté na webové stránce o exekuci jsou vypočítány na základě všech tržních pokynů provedených u všech Admiral Markets Group společností na účtech typu Trade.MT4. Vezměte prosím na vědomí, že se Vaše osobní obchodní zkušenost může lišit od čísel poskytnutých výše, protože obchodní historie jednotlivce není statisticky použitelná.

S podzravem,
Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!