Společnost Admiral Markets vyhrála dvě ocenění za Nejlepšího brokera

Říjen 12, 2016 16:32

Vážení obchodníci,

tento říjen získala společnost Admiral Markets UK ocenění na Expu Börsentag Berlin 2016, ve dvou kategoriích: "Nejlepší Forex Broker 2016" a "Nejlepší CFD Broker 2016".

Tato událost byla organizována BrokerVergleich.de: více než 3,000 klientů hlasovalo pro brokery v různých kategoriích. Vítězové byli vybráni dle hlasování a umístění v žebříčku. Druhé ocenění se zaměřilo na kompletní přehled o finančních službách – od spreadů a nákladů po zákaznickou podporu.

To znamená, že tato ocenění nejsou pouze symbolem důvěry, kterou klienti do společnosti Admiral Markets vkládají, ale také důkazem spolehlivosti.

"Jsme velmi poctěni, že jsme byli oceněni za naše služby ze strany klientů, ale i specialistů průmyslu," řekl ředitel německé pobočky společnosti Admiral Markets Jens Chrzanowski. "Ocenění jako tahle nás neustále motivují zlepšovat se a poskytovat nejlepší možné obchodní podmínky našim klientům."

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!