Společnost Admiral Markets nabízí dodatečné nastavení pokynu pro minimalizaci rizik spojených s volatilitou a pro zlepšení obchodního výkonu

Listopad 04, 2016 10:08

Vážení obchodníci,

tým společnosti Admiral Markets Vám s potěšením představuje novou pokročilou funkci – ochranu před volatilitou, která je nyní k dispozici klientům na účtech Trade.MT4, Zero.MT4 a Trade.MT5.

Proč je důležité se chránit před tržní volatilitou?
Každý obchodník ví, co je to volatilita – lze to popsat jako měřítko rychlosti a rozsah změny v ceně.
Nejrůznější události od vyhlašování ekonomických zpráv po přírodní katastrofy mají na změnu ceny velký vliv, cena se mění tak rychle, že se finanční výsledek stává nepředvídatelným. Společnost Admiral Markets pomáhá minimalizovat rizika spojená s volatilitou tak, že nabízí balíček pokročilých funkcí pro obchodování, klienti se tak mohou vyhnout útesům v rozbouřeném moři finančních trhů.

Jaké jsou hlavní výhody ochrany před volatilitou?
Tyto funkce jsou zamýšleny jako pomoc klientům obchodovat s větší jistotou. Jistota tkví v poskytnutí garantovaných limitů ve skluzu a ve větší šanci na exekuci pokynu o jakémkoliv objemu. Zvýšenou ochranu získáte skrze možnost zrušit pokyny na cenových mezerách bez ztráty a skrze nižší pravděpodobnost aktivace pokynu kvůli rozšířenému spreadu. Budete tak mít větší jistotu při obchodování na jakémkoliv trhu, včetně těch s nižší likviditou a vyšší volatilitou a budete mít více obchodních příležitostí.

Jaké jsou klíčové funkce ochrany před volatilitou?
V podstatě nabízíme sofistikovanější škálu obchodních pokynů a nastavení, které může být prospěšné pro jakoukoliv strategii. Toto nastavení umožní klientům získat výhody za volatilních podmínek na trhu.


Ochrana před volatilitou obsahuje následující funkce:

  • Možnost vstoupit do trhu s omezenými riziky a potenciálně neomezenými zisky skrze exekuci stop a tržních pokynů, jako jsou limit pokyny s předdefinovaným maximálním skluzem.
  • Ochrana před okamžitou ztrátou pomocí limit pokynů s předdefinovaným stop-lossem spuštěným na tom samém ticku.
  • Možnost minimalizovat tržní rizika spojená se stop pokyny skrze zrušení stop pokynů na cenových mezerách, se stop-lossem spuštěným na tom samém ticku nebo se skluzem přesahujícím nadefinovaný počet pipů.
  • Možnost dostat plnění na nejbližší dostupné ceně, když je limit pokyn (například take-profit) dosažen na cenovém spiku (spike - prudký propad nebo rust) a nevyplněn z důvodu absence likvidity za touto hladinou.
  • Možnost vyhnout se aktivaci stop pokynů z důvodu rozšířených spreadů během vyhlašování ekonomických zpráv nebo z důvodu jiných volatilních podmínek, díky kterým se cenová hladina nezmění.
  • Možnost zadávat větší škálu limitních pokynů díky funkci částečného plnění – konkrétně na méně likvidních trzích.
  • Možnost monitorovat velikost skluzu aplikované na vyplněné pokyny.

Jak mohu získat přístup k ochraně před volatilitou?
Všichni klienti vlastnící obchodní účet Trade.MT4, Zero.MT4 nebo Trade.MT5 (demo i reálné servery, kromě účtu Admiral.Pro na serveru AM-Live1 a AM-Live3) mají tuto možnost v Kabinetu Tradera v nastavení účtu (po kliknutí na číslo účtu).

Kde se mohu dozvědět více informací o ochraně před volatilitou?
Více si můžete přečíst na webové stránce společnosti Admiral Markets v sekci Produkty, konkrétně Nastavení ochrany před volatilitou.

Rádi bychom využili této příležitosti a poděkovali naší pobočce zabývající se technologií – AMTS Solutions a jejímu CEO, Dmitrymu Rannevovi, za vývoj a implementaci těchto skvělých funkcí.

S pozdravem,

Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!