Společnost Admiral Markets byla oceněna za “Nejlepší služby” v kategorii CFD Broker, 2017

Květen 25, 2017 17:45

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že jsme byli opět oceněni německým institutem The German Institute of Customers (DKI). Průzkum The CFD Broker Survey 2017 umožňoval účastníkům zvolit nejlepšího zástupce v průmyslu obchodování.

"Jsme poctěni, že kromě podmínek, které naše společnost nabízí, jsou i naše služby ohodnoceny a oceněny," říká Jens Chrzanowski, člen správní rady společnosti Admiral Markets. Pokračuje a dodává, "Pět hvězdiček a nejvyšší umístění v kategorii Nejlepší služby ukazuje, že jsme neustále na dobré cestě."

Toto je čtvrté ocenění, které společnost Admiral Markets obdržela v roce 2017, a to jen v Německu. V prvním čtvrtletí roku 2017 se společnost umístila na prvním místě v kategorii Forex na portálu OnlineBroker-Portal.de a jako druhá se umístila na portálu Brokerwahl.de. Focus-Money také ocenil společnost jako Nejlepšího a nejférovějšího CFD Brokera 2017 v Německu.

Neustálá kvalita a výkon se vždy vyplácí. Rádi bychom z celého srdce poděkovali účastníkům průzkumu, kteří nám vyjádřili podporu!

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!