Snapchat a US akcie CFD

Březen 21, 2017 10:49

Vážení obchodníci,

naše minulé rozšíření CFD nabídky inspirovalo mnoho klientů.

V Admiral Markets děláme klientům radost velmi rádi, takže jsme se rozhodli vylepšit podmínky CFD ještě více – a to počínaje 16. březnem 2017.

Nový instrument akcie CFD

Rádi bychom představili nový instrument, akcie společnosti Snap Inc. (Snapchat) jako CFD – #SNAP. Společnost Snapchat byla založena v roce 2011 a je oblíbenou sociální sítí a platformou pro posílání zpráv, vyvinutou speciálně pro uživatele mobilních telefonů. Dnes se odhaduje, že má Snapchat 7 bilionů shlédnutí videí za den, čímž se společnost stala těžkou váhou v oboru sociálních médií.

Vezměte prosím na vědomí, že tento nový instrument bude dostupný k obchodování na typu účtu Trade.MT4 na obchodním serveru AdmiralMarkets-Live2. Na starých bývalých Admiral.Pro účtech nové instrumenty nelze obchodovat. Proto pokud aktuálně používáte bývalý Admiral-Pro účet, založte si prosím nový účet typu Trade.MT4 a finance převeďte pomocí interního transferu ve Vašem Kabinetu Tradera.

Nová minimální velikost kontraktu, přírůstek kontraktu a obchodní hodiny pro všechny US akcie CFD.

To není všechno. Počínaje 20. březnem 2017 budou aplikovány změny v obchodních podmínkách na všechny US single akcie CFD. Bude změněna komise a minimální komise, snížíme minimální velikost lotu, přírůstek kontraktu a hodnotu pipu za minimální kontrakt, takže budete moci obchodovat mini kontrakty, a to od 1 akcie, s přírůstkem kontraktu 1 akcie.

Změna klíčové specifikace u US akcií CFDs:

  • Komise - 2 pipy za transakci
  • Minimální komise – 2 USD za transakci
  • Nová minimální velikost kontraktu, akcie – 1 akcie
  • Nový přírůstek kontraktu, akcie – 1 akcie
  • Nová hodnota pipu za minimální kontrakt – 0.01 USD
  • Nový den pro 3-denní swap – pátek
  • Nové obchodní hodiny (EET) – 16:35–23:00 Po–Pá*

Ve společnosti Admiral Markets jste vždy na prvním místě. Takže pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu. Spojte se s námi.

* Vezměte prosím na vědomí, že dle změn v obchodních hodinách kvůli přechodu USA na letní čas, bude trh každý den otevírat a zavírat dříve, a to od 12. března do 26. března 2017 (včetně).

S pozdravem,

Tým Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!