Reprezentace společnosti Admiral Markets na Fintech Expo Money 20/20

Červenec 04, 2017 15:25

Vážení obchodníci,

Admiral Markets se zúčastnila největší evropské události FinTech v Kodani s názvem Money 20/20 - prvotřídní zkušenost pro všechny inovátory napříč evropskými průmysly, katalyzátor pro rozvoj plateb a ekosystému finančních služeb.

Hlavním tématem výstavy byla "Budoucnost financí". Většina projevů se zabývala nejnovějšími trendy, novými technologiemi v platbách, nápady, jak zjednodušit komplikované procesy a mnohem více. Výstava byla opravdovou inspirací pro vytváření inovativních řešení technických záležitostí v našem průmyslu.



Zástupci společnosti Admiral Markets se na této události naučili hodně, vrátili se domů se zbrusu novými nápady, jak vylepšit naše služby ještě více tak, abychom i nadále mohli nabízet tu nejlepší zkušenost, a to v té nejmodernější podobě. "Již nabízíme mnoho různých platebních systémů, včetně těch, které zpracovávají platby v 'reálném času' - nebo jak to nazvali na výstavě 'okamžité' platby", říká Jens Chrzanowski, člen správní rady společnosti Admiral Markets AS Group a návštěvník Expa. "I když je náš business rychlý a moderní, tato vzrušující událost nám ukázala mnoho nových řešení, které můžeme zavést v blízké budoucnosti; více 'instantních plateb', které jsou rychlé a snadné, jsou rozhodně na našem seznamu."


S pozdravem,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!