Admiral Markets nabízí akcie nejlepších prodejců elektroniky!

Duben 01, 2020 10:21

Pandemie koronaviru, neboli COVID-19 narušila globální ekonomiku, avšak ne všechny odvětví čelí ztrátám. Ve skutečnosti se očekává, že některé odvětví dosáhnou vrcholu, vzhledem ke změně chování spotřebitelů během izolace.

Jedním z takových odvětví je online prodej elektroniky, který vzrostl o 52% a míra konverze vzrostla ve srovnání se stejným obdobím loňského roku o 8.8%. Společnosti jako Amazon nebo Walmart oznámili omezení dodávek zboží, vzhledem ke zvýšené poptávce v současné době.

Myslíte si, že právě tato skutečnost může zapříčinit prudké zvýšení hodnoty akcií online prodejen elektroniky? Pokud ano, jak můžete využít tohoto trendu?

S Admiral Markets můžete obchodovat a investovat do tisíců globálních akcií, včetně následujících:

  • Amazon (AMZN) - Amazon nedávno oznámil, že v USA plánuje najmout 100 000 nových skladových a expedičních pracovníků, v důsledku zvýšené poptávky, což prokazuje důvěru společnosti v její budoucí růst.
  • eBay (EBAY) - původní cíl této společnosti byl umožnit lidem prodávat své použité zboží. Dnes je využíván předními značkami jako "tržiště" a 80% nabídky eBay tvoří nové výrobky. Její nedávná historie poukazuje na dosažení a dokonce překročení cílových zisků, díky čemuž je společnost v dobré pozici, aby mohla čelit bouři koronaviru.
  • Wal-Mart Stores Inc (WMT) - největší prodejce na světě, s dostupností v 70 zemích a průměrnou tržbou 32 miliard dolarů. Wal-Mart nyní přechází k prodej elektroniky s několika akvizicemi, včetně Modcloth, Shoes.com a Jet.com.
  • ALIBABA.COM LTD ADR (BABA) - aktuálně dominující společnost prodeje elektroniky v Číně (zemi s největší populací na světě) má Alibaba dokonce svůj vlastní ekosystém prodeje elektroniky, vlastní platební službou (Alipay), vlastní online aukční server (Taobao) a také výrazně investuje do cloud computingu a her.
  • JD.com ADR (JD) - JD je největším konkurentem společnosti Alibaba, který díky svým investicím do technologií nečekaně rychle vzrostl. Jedním z příkladů je plán na vybudování 150 středisek dronů, které vylepší systém doručování zboží. JD je zároveň ve strategickém partnerství se společností Wal-Mart.
  • The Home Depot Inc (HD) - jakožto největší řetězec ve zlepšování domácnosti na světě, našel Home Depot v poslední době úspěch s akvizicí společností ve stejném odvětví. Je to také nejnavštěvovanější web pro zlepšení domova s roční návštěvností přes 120 000 000.

Obchodujte dlouhé i krátké pozice s účtem Trade.MT5

S účtem Trade.MT5 získáte přístup k 3 000+ největším světovým trhům prostřednictvím CFD (contracts for difference), obchodujte tisíce nejlepších světových trhů prostřednictvím CFD.

Mezi některé důvody, proč si zvolit účet Trade.MT5 patří:

  • Obchodujte 3 000+ světově nejoblíbenějších mezinárodních CFD akcií, plus CFD na Forex, kryptoměny, indexy, komodity a další
  • Snižte své obchodní náklady úzkými spready a nízkými komisemi
  • Obchodujte na nejoblíbenější obchodní platformě na světě, MetaTrader 5, s exkluzivním doplňkem MetaTrader Supreme Edition od Admiral Markets
  • Začněte obchodovat ještě dnes, s minimálním vkladem pouhých 100 USD

Strategie nakoupit a držet s účtem Invest.MT5

Účet Invest.MT5 umožňuje našim klientům investovat do 4 000+ akcií a 200+ ETF. Vše ze světově nejoblíbenější platformy MetaTrader 5. Zde je několik důvodů, proč si založit účet Invest.MT5:

  • Investujte s minimálním vkladem 1 EUR ještě dnes!
  • Spravujte svá investiční a obchodní portfólia z pouze jednoho účtu v Kabinetu Tradera
  • Diverzifikujte svá portfólia dlouhodobými investicemi a krátkodobými obchody
  • Vytvořte si potenciální pasivní příjem prostřednictvím akcií, které vyplácejí dividendy
  • Komise od pouhých 0.01 USD za akcii a minimálními transakčními poplatky 1 USD za americkou akcii
  • Jste připraveni začít? Přihlašte se do Kabinetu Tradera a založte si účet Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!