Přichází exkluzivní funkce pro MT4 Supreme Edition a MT5 Supreme Edition

Září 15, 2017 11:01

Vážení obchodníci,

Víte, že nikdy nepřestaneme hledat způsoby, jak vám poskytnout ty nejlepší nástroje, které vám pomohou uspět. To je důvod, proč víte, že Admiral Markets je perfektní broker na Vaší straně. Nejlepší věci jsou v životě ZDARMA, a proto Vám nabízíme MetaTrader Supreme Edition - zdarma - plné funkcí, které můžete maximálně využít ke svému obchodování.




S našimi nejnovějšími aktualizacemi našich pluginů Supreme Edition vám nabízíme zcela novou sadu nástrojů, která vám ulehčí obchodování než kdykoli předtím, jak pro MetaTrader 4, tak pro MetaTrader 5! Nové funkce jsou ZDARMA a jsou k dispozici výhradně klientům Admiral Markets.

Přečtěte si další informace o aktualizacích a vyzkoušejte je nyní!

Nový Mini Terminál už není tak Mini! Jednoduchým klepnutím na tlačítko můžete maximalizovat tento výkonný nástroj na jeho plný potenciál a využít následující funkce:

1. Jednoduché obchodování pomocí obchodního žebříku

Otevřete čekající a tržní pokyny s naším novým obchodním žebříkem. Riziko a zisk objednávky jsou spočítány za chodu a nastavení je velice jednoduché.

Chcete-li otevřít čekající pokyn, stačí kliknout na modrý žebřík a požadovanou cenu, posunout myš nahoru pro Take Profit a dolů pro Stop Loss.

Chcete-li otevřít tržní objednávku, podržte klávesu SHIFT na klávesnici a přejeďte kurzorem myši na žebříku pro nastavení SL a TP, pak klikněte na žebřík.

2. Rozšířený Mini Terminál s více funkcemi



Rozbalte mini terminál do plně vybaveného ovládacího panelu pro celý Váš účet pomocí jednoduchého kliknutí na tlačítko

Spravujte a otevírejte objednávky mnohem jednodušeji a sledujte důležité informace o vybraném obchodním symbolu.

Mezi dostupné funkce patří:

  • Snadné a editovatelné nastavení objemu (podržte

klávesu SHIFT pro přidání čísel)

  • Ovládání grafu: Historie objednávek, odpočítávání svíček nebo Pivotní body spuštěné pouze jedním kliknutím tlačítka!
  • Správa pozice
  • Velikost pozice a výpočet rizika
  • Síla a směr trendu
  • Výpočet marže
  • Přehledné informace o účtu

3. Snadná správa pokynů přímo z grafu



S našimi nejnovějšími funkcemi najdete malý seznam vedle štítku objednávky. Jednoduše na něj klikněte pro snadnou správu objednávky: najdete zde nastavení SL / TP, částečné uzavření a další funkce, např. reverzní a hedge příkazy pouze jedním kliknutím.

4. Otevírání pokynů pomocí chytrých čar

Dříve, díky chytrým čarám, jste byli schopni uzavřít objednávky pouze částečně na základě času nebo za proměnnou cenu. V naší nové aktualizované verzi můžete k otevření objednávek použít vertikální, vodorovné nebo trendové čáry, např. za trailing cenu nebo dokonce v závislosti na čase.

Zkuste nyní tyto nové funkce! Vše, co musíte udělat, je stáhnout a znovu nainstalovat MetaTrader Supreme Edition pro MetaTrader 4 nebo zcela nový "zdokonalený" MetaTrader 5.

Download links/button

MetaTrader 4 Supreme Edition MetaTrader 5 Supreme Edition

Tyto pluginy MetaTrader Supreme Edition jsou ZDARMA pro DEMO i LIVE účty. Jsme přesvědčeni, že tyto balíčky pokročilých obchodních nástrojů přinesou obrovské výhody všem obchodníkům.

Vyzkoušejte tyto pluginy ještě dnes, stačí si otevřít DEMO účet zdarma nebo si nainstalovat MetaTrader Supreme Edition podle vašeho výběru na Váš reálný účet.

Přejeme úspěšné obchody,

s pozdravem

Team Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!