Obchodujte Online TV a komunikační akcie s Admiral Markets!

Březen 31, 2020 13:00

S rostoucím počtem lidí, kteří se rozhodli izolovat a zabránit tak dalšímu šíření COVID-19, roste i poptávka po streamovacích službách: Netflix, Amazon Prime, Disney Plus a další.

Takto vysoká poptávka se může odrazit i na cenách akcií. Dobrou zprávou je, že s Admiral Markets můžete obchodovat a investovat do těchto akcií!

Mezi některé CFD akcie streamovacích služeb, které můžete obchodovat s Admiral Markets patří:

  • Netflix - Netflix (#NFLX) je globální streamovací služba, která poskytuje tisíce populárních filmů a televizních pořadů, včetně rostoucí nabídky originálů od Netflixu. Akcie společnosti poklesly za pouhé dva týdny z historického maxima 393 USD 3. března na 290 USD 17. března. V současné době se velmi dobře zotavují a ke 20. březnu dosahují téměř 350 USD.
  • Amazon Prime Video - Podobně jako Netflix, i Amazon Prime Video vydává originální obsah spolu s nákupem již existujících. Hlavní rozdíl této streamovací služby je to, že s jakýmkoli předplatným Amazon Prime získáte Amazon Prime Video zdarma. Mimo jiné akcie společnosti Amazon (#AMZN) zaznamenaly jeden z největších růstů za poslední desetiletí, počínaje rokem 2010. Cena jedné akcie tehdy činila 136 USD, a nyní se prodává kolem 1 800 USD.
  • Disney+ - vlastní mateřská společnost Disney (#DIS). Obsah vhodný pro rodinu poskytují studia Disney, Marvel, Star Wars, Pixar a National Geographic. Akcie společnosti Disney se nyní obchodují na tříletých minimech a aktuální vývoj koronaviru brzdí expanzi společnosti Disney+ do Indie, což někteří investoři vnímají jako ideální čas pro vstup do dlouhé pozice.
  • YouTube TV - YouTube TV je v současné době k dispozici v USA s nabídkou zhruba 60 kanálů a je považována za jednu z nejlepších dostupných live streamovacích služeb. Akcie mateřské společnosti Alphabet (#GOOG) se současně obchodují na nejnižších hodnotách od roku 2018 a po dosažení nových historických maxim 1 538 USD klesly přibližně na 1 000 USD za akcii.
  • Apple TV Plus - Na závěr Apple TV Plus, která je k dispozici každému, kdo má iPhone, iPad nebo Apple TV. Nyní je prémiová Apple TV Plus k dispozici za pouhých 4.99 $ měsíčně. Stejně jako i mnoho jiných společností se v tuto chvíli obchodují akcie Apple (#AAPL) na svých předchozích minimech 222 USD za akcii, což nám poskytuje zajímavou příležitost nakoupit se slevou.

Všechny tyto akcie a mnohem více můžete obchodovat s našimi účty Trade.MT5 a Invest.MT5!

Obchodujte dlouhé i krátké pozice s účtem Trade.MT5

S účtem Trade.MT5 máte přístup k 4 000+ předních světových trhů prostřednictvím CFD (contracts for difference), včetně 3 000+ akcií!

Mezi některé důvody, proč si zvolit účet Trade.MT5 patří:

  • Obchodujte 3 000+ světově nejoblíbenějších mezinárodních CFD akcií, plus CFD na Forex, kryptoměny, indexy, komodity a další
  • Snižte své obchodní náklady úzkými spready a nízkými komisemi
  • Obchodujte na nejoblíbenější obchodní platformě na světě, MetaTrader 5, s exkluzivním doplňkem MetaTrader Supreme Edition od Admiral Markets
  • Začněte obchodovat ještě dnes, s minimálním vkladem pouhých 100 USD

Strategie nakoupit a držet s účtem Invest.MT5

Účet Invest.MT5 umožňuje obchodníkům investovat do 4 000+ akcií a 200+ ETF. To vše ze světově neoblíbenější platformy MetaTrader 5. Zde je několik důvodů, proč si otevřít účet Invest.MT5:

  • Investujte s minimálním vkladem 1 EUR ještě dnes!
  • Spravujte svá investiční a obchodní portfólia z pouze jednoho účtu v Kabinetu Tradera
  • Diverzifikujte svá portfólia dlouhodobými investicemi a krátkodobými obchody
  • Vytvořte si potenciální pasivní příjem prostřednictvím akcií, které vyplácejí dividendy
  • Komise od pouhých 0.01 USD za akcii a minimálními transakčními poplatky 1 USD za americkou akcii
  • Jste připraveni začít? Přihlašte se do Kabinetu Tradera a založte si účet Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!