Admiral Markets obdržela ve Španělsku Ocenění od madridských novin La Razón za Inovaci a Technologii

Prosinec 05, 2018 12:00

Tým španělské pobočky Admiral Markets UK Ltd

Nejlepší Mezinárodní Online Broker

Forex a CFD broker Admiral Markets UK Ltd byl oceněn za technologickou inovaci španělskými novinami La Razón díky jeho neustávajícímu závazku poskytovat svým klientům obchodní zkušenost té nejvyšší kvality.

Admiral Markets získala ocenění za Nejlepšího Mezinárodního Online Brokera a Nejlepší Online Obchodní Platformu, přičemž tato cena uznává technologickou inovaci ve finančním sektoru.

"Protože může být obchodování a investování pro nové obchodníky zneklidňující, naším cílem je nabízet intuitivní a jednoduchou platformu na použití, kterou mohou využívat i začátečníci," řekl Juan Enrique Cadiñanos, Hub Manager španělské pobočky Admiral Markets UK Ltd. "Jsme poctěni, že byly naše snahy rozpoznány a oceněny novinami La Razón."

Admiral Markets a Technologická Inovace

Admiral Markets nabízí obchodování CFD na světově nejoblíbenějších obchodních platformách - MetaTrader 4 a MetaTrader 5. Tyto platformy nabízí obchodníkům a investorům přístup k pokročilým obchodním operacím napříč tisíci finančními trhy v rychlém, bezpečném a spolehlivém prostředí.

Nejlepší Online Obchodní Platforma

Admiral Markets nabízí svým klientům exkluzivní plugin MetaTrader Supreme Edition, který je zdarma pro všechny klienty. MetaTrader Supreme Edition obsahuje pokročilé funkce, které pomáhají obchodníkům dosáhnout těch nejlepších obchodních výsledků, včetně:

  • Rozsáhlý balíček indikátorů s více než 15 indikátory pro lepší obchodní zkušenost klientů,
  • Celosvětové mínění, které pomáhá obchodníkům vyhodnotit tržní sentiment,
  • Mini Terminál a Trade Terminál, díky kterým budete spravovat Vaše obchody efektivně jako nikdy,
  • Tick Chart Trader, který usnadňuje sledovat pohyby v grafech a najít nejlepší vstup a výstup z obchodu,
  • Tržní zprávy v reálném čase, díky kterým klienti nezmeškají jakoukoliv obchodní příležitost,
  • Simulátor obchodování pomáhá s testováním nových obchodních strategií
  • Mini charts, které umožňují obchodníkům vidět několik časových rámců a typy grafů najednou.

Další technologický úspěch Admiral Markets je v oblasti online finančního vzdělávání. Admiral Markets nabízí kurzy tradingu zdarma, webináře a články a skvěle tak pomáhá klientům uspět v jejich obchodování. Jak pan Cadiñanos řekl v rozhovoru pro La Razón, "Když přijde na obchodování, v Admiral Markets klademe velký důraz na trénink a jak vytvořit správný a řádný obchodní plán."

Druhé Ocenění za Inovaci a Technologii - Admiral Markets Španělsko

Juan Enrique Cadiñanos - Hub Manager Admiral Markets Španělsko s Francisco Marhuenda a Rafael Van Grieken

La Razón jsou čtvrté největší noviny ve Španělsku a ocenění za inovaci a technologii spustili v roce 2017, aby zvýšili povědomí o tom, jak je technologie důležitá v našich každodenních životech. Cílem těchto ocenění je uznat práci vykonanou oragnizacemi a profesionály ve službách digitální evoluce, efektivní využití zdrojů a neustálé zlepšování produktů a služeb.

Ceny Nejlepší Mezinárodní Online Broker a Nejlepší Online Obchodní Platforma byly předány Admiral Markets týmem ředitelů La Razón - Franciscem Marhuendem a ministrem školství a výzkumu v Madridském společenství Rafaelem Van Griekenem.

V proslovu pan Marhuenda vyjádřil svůj vděk nejenom vítězům, ale také "všem, kteří se zasadili o výzkum a inovaci a vyvinuli snahu, díky čemuž jsou dříve nemyslitelné inovace nyní skutečností".

S pozdravem,

Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!