Obchodujte VIX, Futures CFD na komodity a indexy s Admiral Markets!

Listopad 16, 2019 19:00

Od pondělí 11. listopadu Admiral Markets rozšiřuje svou nabídku Futures CFD, tak abychom zahrnuli naše nejoblíbenější akciové indexy a komodity.

Nové CFD založené budoucnosti zahrnují zlato, SP500, DJI30 a dříve nedostupný index volatility, VIX! Všechny Futures CFD mají nulové swapy (poplatek za držení pozice přes noc), což přináší velkou hodnotu všem obchodníkům, kteří drží pozice dlouhodobě.

VIX, index volatility

Index volatility, známy také jako index strachu neboli VIX, je tržní odhad očekávané volatility, který se vypočítává pomocí nabídky a poptávky cenových vstupů indexových opcí S&P 500.

Obchodníci a investoři tak získají přehled o tom, jak by mohl při každém novém ticku VIX, index S&P 500 kolísat během 30 dnů.

Co jste požadovali, to jsme zařídili!

U Admiral Markets jsme měli mnoho obchodníků, kteří nám psali, že chtějí více nástrojů, které by jim pomohly předvídat volatilitu trhu. To co jste požadovali jsme zařídili - index VIX Vám může pomoci ochránit investice před volatilitou!

Nyní je zpřístupněný CFD kontrakt na Futures VIX obchodovatelný na Chicago Board Options Exchange. To obchodníkům umožní získat informace o tom, zda investoři očekávají, že akciové trhy zůstanou v příštích 30 dnech v klidu, nebo zda jakákoli známá, či neznámá událost pravděpodobně spustí výprodej nebo rally.

S indexem VIX si můžete užít všechny následující funkce:

  • Expirace: Měsíčně
  • Finanční páka: až 1:30 (retailoví klienti EU 1:10)
  • Obchodní náklady: Standardní spread 0.100 indexových bodů, nulové komise a swapy!
  • Platforma: Trade.MT5 účty na platformě MetaTrader 5
  • Tržní data: Zdarma pro všechny klienty

Jste připraveni začít obchodovat Futures CFD na index VIX, zlato, SP500 a další? Otevřete si bezplatný obchodní účet u Admiral Markets ještě dnes!


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!