Admiral Markets rozšiřuje nabídku CFD o měď a 7 zemědělských komodit

Září 10, 2018 11:30

Zemědělské komodity v MetaTraderu 5

S potěšením oznamujeme další rozšíření nabídky produktů na naší vlajkové lodi Trade.MT5 účtu. Počínaje dneškem si mohou naši profesionální obchodníci užívat prioritního přístupu k novým CFD produktům jako je měď a sedm zemědělských produktů CFD: kakao, káva arabica, káva robusta, bavlna, pomerančový džus, přírodní cukr a bílý cukr.

Obchodování s komoditami

Maloobchodní klienti získají přístup k těmto novým instrumentům v následujících týdnech a budeme o tom informovat zvlášť. Mezitím jsou tyto nové instrumenty dostupné pro testování na demo účtech typu Trade.MT5 pro všechny klienty.

Nové instrumenty mají následující výhody:

  1. Expirace: žádná. Ponořte se do dlouhodobých obchodních strategií a držte pozice otevřené, jak dlouho si přejete.
  2. Komise: nulová. Užijte si nižší náklady na obchodování, obchodujete pouze se spready a denními finančními náklady.
  3. Finanční páka: přiměřená. Finanční páka až 1:50 pro klienty využívající službu Admiral Markets Pro na zemědělských komoditách CFD a až 1:100 na mědi CFD. Maloobchodní klienti mohou obchodovat tyto instrumenty s fixní pákou 1:10.
  4. Minimální velikost kontraktu: mini loty. Obchodujte zlomky standardního kontraktu a spravujte tak Vaše riziko a strategie s maximální precizností.
  5. Volatilita: extrémní. Tyto instrumenty mohou být velmi vzrušující, nicméně prosím zvažte naše funkce ochrany před volatilitou, pokud je budete obchodovat.

Podívejte se na další zásadní obchodní podmínky nových instrumentů v sekci Komodity na naší stránce Specifikace kontraktů.

S pozdravem,

Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!