Americké trhy budou 5. prosince 2018 uzavřeny - Den státního smutku pro George H.W. Bushe

Prosinec 04, 2018 13:40

Obchodní rozvrh na Den státního smutku - George Bush

Vážení obchodníci,

vezměte prosím na vědomí, že dne 5. prosince 2018 nebude možné obchodovat následující instrumenty z důvodu Státního smutku - zemřel americký exprezident George H.W. Bush.

  • US akcie CFD a US akcie
  • US ETF CFD

US indexy jako je Dow Jones, NASDAQ100, SP500 a tak dále jsou předmětem dřívějšího uzavření trhu v 16:30 EET neboli 15:30 českého času.

Změna Obchodních Hodin - Zemřel exprezident George H.W. Bush

Dne 6. prosince 2018 budete moci obchodovat dle běžných obchodních hodin.

Pozn.: "Běžné hodiny" se liší v závislosti na instrumentu. Podrobné informace o jednotlivých instrumentech naleznete v části Specifikace kontraktu na našich webových stránkách.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud necháváte otevřené pozice a čekající pokyny přes svátky nebo jiné události, je zde vyšší riziko při udržování obchodních pozic a úpravách čekajících pokynů. Uvedené obchodní hodiny mohou být změněny dle poskytovatelů likvidity. Změny v obchodních hodinách mohou ovlivnit také podmínky pre-close marže. Události jako je tato, mohou také způsobit rozšíření spreadů z důvodů nižší likvidity na trhu.

Zatímco americké trhy budou uzavřeny, Admiral Markets nabízí také širokou škálu evropských instrumentů plus mezinárodní akciové indexy, akcie a ETF CFD.

S pozdravem,

Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!