Nominace na nejlepšího CFO – Sergei Bogatenkov z Admiral Markets

Únor 05, 2018 15:23

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že Sergei Bogatenkov - CEO a CFO společnosti Admiral Markets byl zařazen na seznam nominovaných o výhru Nejlepší CFO, pozornost od auditových úřadů Äripäev a BIG4.

Foto od Urmas Kamdron

Sergei Bogatenkov byl v první řadě nominován proto, že pod jeho vedením rozšířila Admiral Markets svou působnost po celém světě a stala se tak skutečně globální společností. Jedna konkrétní událost, kterou stojí za to zmínit, bylo zavedení a zveřejnění vydání dluhopisů Admiral Markets AS a uvedení na seznam akciové burzy Nasdaq v Tallinnu. Tato veřejná nabídka je považována za velmi odvážný a hrdinský krok.

"Je mi velkou ctí, že jsem byl nominován na Nejlepšího CFO od auditorských úřadů Äripäev a BIG4. Admiral Markets se v několika uplynulých letech nesmírně rozrostla a bude se rozvíjet i nadále, zvláště díky úsilí našeho talentovaného a oddaného týmu. Po uveřejnění na seznamu burzy Nasdaq se naše společnost stala ještě transparentnější a atraktivnější pro potenciální investory." řekl Sergei Bogatenkov, CEO a CFO společnosti Admiral Markets.

Sergei Bogatenkov

CEO a CFO Admiral Markets

Dle Toomas Truuverk, CFO Äripäev, který byl členem rozhodčího panelu mnoho let, je nominace 6 osob důkazem jejich skvělých výsledků ve výjimečných organizací a dále důkazem skvělého řízení za nepříznivých situací – jako je internacionalizace nebo rychlý rozvoj technologie.

Zástupci auditorských úřadů Äripäev a BIG4 původně do nominace vybrali 15 CFO. 6 finalistů se zúčastní finanční konference Pärnu, která se bude konat 12. dubna a zde bude také oznámen vítěz.

Pro více informací o nominacích a konferenci si prosím přečtěte oficiální vyjádření.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!