Admiral Markets získala ocenění Nejférovější CFD Broker 2019

Květen 06, 2019 20:35

ANO, máme to zase v kapse! Německý časopis Focus Money zvolil společnost Admiral Markets UK Ltd Nejférovějším CFD Brokerem 2019!

Admiral Markets se také umístila na top místech v podkategorii poměr cena výkon a podkategorii bezpečnost, služby a podpora, nabídka produktů a technologie.

Nejférovější CFD Broker 2019 - O ocenění

Anketou se jménem Focus Money zabývala analytická firma ServiceValue, která určila top německé CFD brokery na základě průzkumu zhruba 1100 zákazníků 20 bank a brokerů, přičemž se dotazovala na bezpečnost, poměr cena výkon, služby, produkty a technologii.

Průzkum byl zaměřen na 20 kritérií služeb a výkonu, včetně poplatků, bezpečnosti financí klienta, interaktivních příležitostí pro trénink, stability obchodní platformy, inovativních obchodních příležitostí a podpory. Tato skóre poté byla rozdělena do podkategorií produkty a služby, poměr cena výkon, bezpečnost, služby a pomoc, technologie.

Celkové hodnocení poté vzniklo z výsledků v těchto pěti kategoriích a byl určen Nejférovější CFD Broker.

Celkově výsledky ukázaly, že jsou CFD obchodníci se svými brokery spokojeni, přičemž 38% respondentů souhlasilo s tím, že jsou v dobrých rukou a 48% respondentů s tímto tvrzením více než souhlasilo.

Obchodujte s Nejférovějším CFD Brokerem 2019

Jste připraveni obchodovat s nejférovějším CFD brokerem roku 2019? Potom řekněte ANO našim zatím nejlepším podmínkám, které jsme kdy nabízeli:

  • Obchodujte EUR/USD s typickým spreadem 0.6 pipu a DAX30 CFD s typickým spreadem 0.8 pipu
  • Vyberte si z více než 8000 instrumentů dostupných ve světově známých obchodních platformách MetaTrader 4 a MetaTrader 5
  • Získejte finanční páku až 1:500, která je dostupná pro způsobilé profesionální klienty nebo obchodujte s pákou 1:30 pro maloobchodní klienty

S pozdravem,

Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!