Objevte Nové Funkce MetaTrader 5!

Listopad 02, 2018 17:30

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že společnost MetaQuotes zveřejnila nové funkce pro lepší obchodní zkušenost v obchodní platformě MetaTrader 5.

Nové nástroje MetaTrader 5

MT5 je trading software číslo 1, protože nabízí obchodníkům tisíce finančních trhů k obchodování, obchodní roboty, pokročilé funkce grafů, bezplatná tržní data a mnohem více. S těmito novými funkcemi mohou obchodníci očekávat ještě lepší výsledky.

Níže je přehled top třech nejnovějších funkcí.

Oddělené Grafy v MetaTrader 5

Pokud obchodujete na několik monitorech, budete potěšeni novou funkcí, která umožňuje odepnout graf z okna obchodního terminálu.

S touto funkcí budete moci umístit platformu na jednu obrazovku, kde můžete sledovat stav účtu a grafy na druhou obrazovku, kde můžete sledovat trhy.

Oddělené grafy v MetaTrader 5 obsahují vlastní nástrojovou lištu, takže můžete aplikovat indikátory a jiné analytické objekty bez toho, aniž byste museli přepínat mezi monitory

Nativní Mini Graf v MetaTrader 5

Funkce číslo dvě jsou nativní mini grafy. S těmito mini grafy můžete hýbat po hlavním okně, jednoduše změnit jejich velikost a přeístit je na nejlepší pozici ve Vašem obchodním okně.

Poznámka: Nativní mini grafy jsou podporovány pouze ve standardních časových obdobích MT5. S mini grafy z pluginu MetaTrader Supreme Edition také můžete využít tickové grafy, nebo grafy nezávislé na čase jako jsou Kagi, Renko a další.

Okamžitý přístup k článkům v MetaTrader 5

Obchodníci nyní mají přístup k více než 600 článkům uveřejněným na stránkách MQL5.community, včetně nových článků, které jsou zveřejňovány, přímo v obchodní platformě MetaTrader 5. Články naleznete v okně Nástroje v nové záložce Články.

A to jsou pouze některé nové funkce! Chcete-li si přečíst podrobný přehled nových nástrojů v MetaTrader 5, podívejte se na stránky MetaQuotes do zveřejnění aktualizace.

Admiral Markets podporuje obchodní platformu MetaTrader 5, aby měli naši klienti nejlepší možnou obchodní zkušenost. Tyto nové funkce umožňují obchodníkům využít všech nástrojů a uspět tak v obchodování díky jediné platformě.

Věděli jste, že funkce odepínání grafů je k dispozici exkluzivně pro klienty Admiral Markets již roky v rámci pluginu MetaTrader Supreme Edition? Pokud ještě Supreme Edition nevyužíváte, není na co čekat, podpořte Vaše obchodování nyní.

S pozdravem,

Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!