Mistři tradingu: Nová série webinářů s hvězdami – Steve Nison a Jack Schwager

Září 12, 2017 10:48

Vážení obchodníci,

s potěšením představujeme zcela nový dvoudílný webinář s dvěma superhvězdami tradingu - Steve Nison a Jack Schwager, a následující live webinář s Nenadem Kerkezem, kde budou zodpovězeny všechny dotazy. Tito mistři tradingu Vám pomohou naučit se něco, co jste ještě nevěděli a dají Vám tipy, jak zlepšit Váš obchodní výkon. Co je na tom nejlepší? Jejich webináře jsou 100% ZDARMA a vy se musíte pouze přihlásit!

Kdo jsou?

Proslulý autor, manažer fondu a investiční expert Jack Schwager je nejznámější díky své knize - bestselleru Market Wizards (Čaroději trhů). Jackův webinář Vám poskytne zásadní postřehy psychologie obchodování a teorii - budete tak celkově lepším obchodníkem.

Je známý jako zakladatel nebo také 'otec grafů s japonskými svíčkami'. Steve Nison je světově nejznámější autorita a odborník na svíčkové grafy. Tato legenda průmyslu Vás naučí některé top obchodní techniky a strategie, které jsou využívány na nejoblíbenějším obchodním grafu všech dob.

Kdy se naladit...

Webinář č. 1

Čtvrtek 21. září 2017

Pořadatel: Nenad Kerkez

Speciální host: Jack Schwager

Čas: 19:00 EET (16:00 GMT), 18:00 českého času

Webinář č. 2

Čtvrtek 28. září 2017

Pořadatel: Nenad Kerkez

Speciální host: Steve Nison

Čas: 19:00 EET (16:00 GMT), 18:00 českého času

Webinář č. 3

Pátek 29. září 2017

Pořadatel: Nenad Kerkez

Čas: 19:00 EET (16:00 GMT), 18:00 českého času

Chcete-li zjistit více o našem speciálním hostovi a chcete-li se dozvědět přesná témata, o kterých se bude mluvit, podívejte se na stránku věnovanou této události a přihlaste se.

Povzneste Vaše obchodování na další úroveň s Nisonem, Schwagerem a Admiral Markets!

Pokud jste v obchodování nováčci a rádi byste se naučili obchodovat, podívejte sen na náš vzdělávací obchodní kurz zdarma – Forex 101. Těchto 9 videí v online kurzu Vás naučí vše, co potřebujete k tomu, abyste začali obchodovat na finančních trzích – a nejen to, kurz obsahuje i pokročilé strategie a techniky. Pokud nevíte, kde začít, právě jste našli to správné místo na Vaší obchodní cestě!


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!