Margin kalkulačka integrovaná přímo do MT4 – usnadněte si obchodování

Červen 11, 2015 13:27

Vážení obchodníci,

s potěšením Vám představujeme 2 další nové a exkluzivní funkce Admiral MiniTerminálu, který je součástí balíčku MT4 Supreme Edition. Budete tak moci činit lepší obchodní rozhodování.

 

Kalkulačka dostupné marže

S touto novou funkcí si nyní budete moci spočítat požadovanou marži pro obchody, které chcete umístit. V porovnání se standardní webovou kalkulačkou je naše nová margin kalkulačka schopna vzít v potaz otevřené pozice, správně vypočítat hedgeované pozice a automaticky rozpozná finanční páku na Vašem účtu. Vyzkoušejte si různé scénáře a nalezněte velikost pozice, která je pro Vás nejlepší.

Kalkulačka rizika

Podržte CTRL klávesu, klikněte např. na hodnotu Lots a tato funkce Vám bude k dispozici. Naše vylepšená kalkulačka rizika nyní vypočítá Vaše obchodní riziko v odpovídající měně Vašeho účtu. Také budete mít k dispozici další informace o marži pro výpočet lotů. Nemusíte nic počítat sami. Místo toho můžete pouze upravit Stop Loss úrovně a Vaše maximální riziko. Hodnota lotu bude vypočítána za Vás. Také si budete moci vypočítat riziko jako procento vzhledem k Vašemu majetku nebo zůstatku na účtu. Pouze s několika kliknutími myší může Váš obchod vstoupit do trhu.

Je zde více než 60 dalších funkcí, které jsou Vám k dispozici zdarma, stačí si jednoduše stáhnout a nainstalovat aktualizovanou verzi MT4 Supreme Edition z našich webových stránek.

Zjednodušte si Vaše obchodování s inovativními a exkluzivními nástroji a vylepšete Vaši obchodní platformu MetaTrader 4.

S pozdravem,
Tým Admiral Markets

 

"Fin Tech" – zlepšování finančních služeb pomocí inovativní technologie – to je nejnovější trend ve finančním průmyslu. Admiral Markets je celosvětově na prvních místech v poskytování inovativních obchodních nástrojů, které zlepšují obchodování klientů. Jsme neustále otevření novým nápadům a návrhům. VAŠE nápady nám pomáhají denně se zlepšovat. Návrhy prosím posílejte na email: "supreme@admiralmarkets.com".

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!