Problém v kompatibilitě MetaTraderu a aktualizaci MacOS Catalina

Říjen 13, 2019 22:26

Vážení obchodníci,

Tato zpráva se týká pouze těch, kteří používají MetaTrader pro Mac.

Nejnovější aktualizace pro MacOS, Catalina, bohužel přinesla problém s kompatibilitou, který neumožňuje programům jako je platforma MetaTrader správně fungovat. Uživatelům MacOS, kteří chtějí pokračovat v obchodování na platformě pro Mac, doporučujeme odložit aktualizaci, dokud nebude tato chyba odstraněna.

Mezitím mohou zmínění uživatelé pokračovat v obchodování prostřednictvím WebTraderu nebo si nainstalovat Windows do svých systémů Mac jako druhý operační systém, či používat virtualizační software, jako je Parallels.

Všichni obchodníci, kteří využívají platformu na operačním systému Windows, nejsou ovlivněni a mohou pokračovat v obchodování bez obav.

Pokud máte další dotazy týkající se tohoto problému, obraťte se na naši zákaznickou podporu.

Mnoho obchodních úspěchů Vám přeje,

Admiral Markets

Obchodujte na svém webovém prohlížeči prostřednictvím WebTraderu

Admiral Markets nabízí možnost obchodovat prostřednictvím MetaTraderu 5 ve Vašem webovém prohlížeči a nebo si můžete platformu stáhnout ZDARMA! Získejte přístup k tržním datům v reálném čase, technické analýze, přehledu trhů od profesionálních obchodních expertů a tisícům obchodních instrumentů, které můžete obchodovat. Vydejte se na svou obchodní cestu správným krokem. Začněte kliknutím na banner níže!


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!