Změna obchodních hodin - Přechod na letní čas v Americe 2020

Březen 05, 2020 12:16


Vážení obchodníci,

Rádi bychom Vás informovali o nadcházejících změnách obchodních hodin, ke kterým dojde v důsledku přechodu na letní čas v USA. Mezi otevřením obchodní seance v pondělí 9. března 2020 a uzavřením v pátek 27. března 2020 se obchodní hodiny posunou o jednu hodinu zpět, tak aby se kryly s uzavřením trhů v USA.

  • Forex (měnové páry včetně párů s RUB)
  • CFD na americké komodity
  • CFD na americké indexy
  • Americké akcie obchodované na burze
  • CFD na americké akcie a ETF
  • CFD na evropské indexy DAX30 a FTSE100

Tato změna je způsobena přechodem USA na letní čas dříve než východní Evropa (Admiral Marekts bude i nadále používat východoevropský čas (EET)).

Vezměte prosím na vědomí, že při udržování otevřených pozic a nevyřízených objednávek v období svátků existuje vyšší riziko. Také uvedené obchodní hodiny se mohou měnit příslušnými burzami nebo poskytovateli likvidity; změny v obchodních hodinách mohou také ovlivnit podmínky před uzavřením Vašich pozic. Období, jako je toto, může navíc zvýšit pravděpodobnost širších spreadů v důsledku nízké likvidity na trhu.

Mnoho obchodních úspěchů Vám přeje,



Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!