Krok za krokem: MetaTrader 4 Supreme Edition obsahuje novou funkci pro lepší a jednodušší správu obchodů

Srpen 17, 2015 15:14

Vážení obchodníci,


v roce 2015 jsme byli zaneprázdněni implementováním nových funkcí do naší MT4 Supreme Edition. Dnes můžeme s potěšením představit další malou, ale velice důležitou funkci. Odteď si budete moci zobrazit orientační riziko a zisk všech Vašich pozic v MT4 Trade Terminálu.

Doteď nebylo možné zobrazit riziko Vašich pozic v MetaTraderu 4 v měně Vašeho účtu. Náš nový Trader Terminál Vám poskytne skvělý přehled zásadních informací o Vašem účtu, nyní budete moci získat přehled o Vašich pozicích, riziku a zisku, pokud máte u obchodů nastavený SL nebo TP.

Příklad: Pokud máte otevřený pokyn GBP/USD o objemu 1 lot a SL 10 pipů, software nyní vypočítá riziko, které bude zobrazeno ve sloupci Risk (indicative). Místo obvyklé SL ceny, budete přesně vědět, co to pro Váš účet znamená.

Navíc nyní budete moci získat souhrn všech Vašich obchodů na účtech a zobrazit si zkombinované riziko a zisky všech Vašich pozic. S touto malou funkcí nyní můžete zhodnotit riziko mnohem snadněji, učinit nezbytná rozhodnutí v řízení rizik a stát se tak lepším obchodníkem.

Orientační riziko zobrazuje výši ztráty nebo zisku, pokud by byl pokyn uzavřen přesně na stop loss úrovni. Výše ztráty nebo zisku se může změnit kvůli pozitivnímu nebo negativnímu skluzu ( slippage). Pokyny jsou vždy provedeny za první nejlepší dostupnou cenu.

MT4 Supreme Edition obsahuje dalších více než 60 funkcí, které jsou Vám k dispozici jednoduše po stažení aktualizované verze MT4 supreme z našich stránek

Zlepšete Vaše obchodování s našimi inovativními a exkluzivními nástroji z MT4 Supreme Edition, které doplňují už tak výkonnou platformu MetaTrader 4.

S pozdravem,
Admiral Markets

"Fin Tech" – zlepšování finančních služeb pomocí inovativní technologie – to je nejnovější trend ve finančním průmyslu. Admiral Markets je celosvětově na prvních místech v poskytování inovativních obchodních nástrojů, které zlepšují obchodování klientů. Jsme neustále otevření novým nápadům a návrhům. VAŠE nápady nám pomáhají denně se zlepšovat. Návrhy prosím posílejte na supreme@admiralmarkets.com.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!