Kompenzace GBPUSD na účtech Admiral.Markets

Říjen 11, 2016 17:30

Vážení obchodníci,

v pátek 7. října ve 02:07 (EET) cena britské libry zaznamenala rychlý propad vůči ostatním měnám kvůli informacím zveřejněným o Brexitu.

Na trhu nebyla dostatečná likvidita, což mělo za následek velmi rozdílné ceny GBP ve velkých bankách i brokerských společnostech.

Naše likvidita byla obecně dostačující až na měnový pár GBP/USD, na kterém se objevil prudký propad ceny až na hodnotu 1.11 na obchodním serveru Live2.

I když byla výše uvedená cena od poskytovatele likvidity, nechceme, aby byli touto exekucí naši klienti postiženi.

Cena 1.17944, která byla přítomná na Live2 serveru následující minutu po spiku (02:08 EET), je blízká středu, který deklarovali ostatní brokeři, od 1.15 do 1.19.

Všechny obchody na GBP/USD, GBP/USD-Pro vyplněné za cenu nižší, než 1.17944 dne 7. října 2016, ve 02:07 (EET), jsou předmětem kompenzace, která bude provedena dne 11. října 2016 skrze úpravy zůstatku na účtu na postižených Trade.MT4 účtech.

Kompenzace bude vypočítána jako rozdíl v bodech mezi cenou provedené exekuce u obchodů na GBP/USD během spiku a cenou 1.17944, vynásobenou hodnotou bodu za lot v měně obchodního účtu a odpovídajícím objemem pokynu v lotech.

Pokud máte několik postižených pokynů na GBP/USD, součet kompenzací bude připsán na obchodní účet jako jedna částka.

Pokud jste již obdrželi částečnou kompenzaci, učiníme dodatečnou kompenzaci tak, aby součet všech částečných kompenzací byl roven částce vypočtené pomocí výše uvedené metody.

Rádi bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši trpělivost, která je nepostradatelnou charakteristikou každého obchodníka.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@admiralmarkets.com/cz.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!