Kolik ochrany je potřeba? Řekněte ESMA, co si myslíte!

Leden 31, 2018 13:07

Vážení obchodníci,

European Securities and Markets Authority (ESMA) aktuálně prochází opatření, která mohou mít drastický dopad na Vaše obchodování.

Klíčovým aspektem je zodpovězení znepokojujících otázek týkajících se maržových požadavků pro obchodování CFD. V závislosti na podkladovém instrumentu by mohla být maximální finanční páka (a tím pádem i marže s tím spojená) od 5 do 30, což by znamenalo, že jeden z hlavních důvodů výběru obchodování CFD – mocný efekt finanční páky – by se najednou stal velmi neatraktivním.

Aktuálně Vám Admiral Markets UK Ltd. nabízí možnost zvolit si výšku finanční páky. Každý klient se může rozhodnout, zda si přeje finanční páku 10, 50 nebo 500. Efekt finanční páky násobí možné zisky, ale i ztráty. Čím vyšší finanční páka, tím vyšší potenciální zisk, ale i ztráta. Více si můžete přečíst na naší webové stránce řízení rizika.

POZNÁMKA: Přečtěte si více o ESMA návrzích (v angličtině).

Váš názor se počítá!

Pokud byste rádi komunikovali Vaše názory týkající se této problematiky s ESMA, nyní MÁTE šanci! ESMA vyzývá všechny účastníky trhu, aby sdělili svůj názor do 5. února 2018.

Projevte se a odešlete Vaši odpověď přímo do ESMA ještě dnes! Jednoduše jděte na stránky ESMA a řiďte se instrukcemi. Email je nutné odeslat na adresu CFECFDBO@esma.europa.eu.

Rádi bychom Vám předem poděkovali za sdělení Vašeho názoru ESMA. V Admiral Markets UK Ltd. vždy vítáme rozumné a striktní regulace – nicméně také cítíme, že by mělo být vždy pamatováno na principy proporcionality. S Vaší pomocí si můžeme být jisti, že je s naším odvětvím zacházeno férově.

ESMA provede konzultaci s účastníky trhu do pondělí 5. února. Datum, kdy k daným změnám dojde – pokud k nim dojde – ještě není známý. Pokud k jakýmkoliv změnám dojde, budeme informovat všechny naše klienty.

Jsme tu pro Vás!

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat tým naší zákaznické podpory.

S pozdravem,

Admiral Markets UK Ltd.


P.S. Admiral Markets UK Ltd. již poskytuje nejlepší možnou ochranu, včetně:

  • Přizpůsobitelná finanční páka – na rozdíl od mnohé konkurence si u nás můžete zvolit přijatelnou finanční páku. Ať už si vyberete 10 nebo maximum 500 – rozhodnutí je na Vás!
  • Zásady ochrany záporného zůstatku na účtu – naše ochrana proti dalším závazkům
  • Vzdělávání o riziku – jasné a kompletní - přesně tak, jak by to mělo být.
  • Osobní řízení rizika bez omezení – např. Stop Loss bez minimálních odstupů!
Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!