Italské parlamentní volby: změna obchodních podmínek

Březen 02, 2018 11:55

Vážení obchodníci,

tržní nejistota se okolo parlamentních voleb v Itálii, které se uskuteční v neděli 4. března 2018, zvyšuje. Abychom na tuto situaci zareagovali, zavedeme změny, které ovlivní Vaše obchodování.

Změny budou následující:

  1. Snížení maximální finanční páky na měnových párech na 1:200.
  2. Snížení maximální finanční páky na cash indexech CFD na 1:100.

Změny budou aplikovány 3 hodiny před uzavřením trhu daného instrumentu v pátek 2. března 2018 a potrvají do 12:00 EET (11:00 českého času) v pondělí 5. března 2018.

Vezměte prosím na vědomí, že tyto změny budou aplikovány na otevřené pozice, což může mít za následek zvýšení maržových požadavků na Vašem obchodním účtu.

Mějte prosím na paměti, že jsou na trhu zvýšená rizika před, během a po italských volbách, mezi která patří:

a. velké pohyby na trhu, zvláště na eurových CFD a měnových párech s EUR;
b. značné cenové mezery - zvláště mezi zavřením trhu v pátek 2. března a otevírací seancí v pondělí 5. března - na instrumentech uvedených výše;
c. omezená likvidita, což může vést ke zvýšenému počtu zamítnutých pokynů a ke skluzům.

Admiral Markets si vyhrazuje právo učinit dodatečné změny ke změnách uvedeným výše v závislosti na aktuální tržní situaci okolo italských parlamentních voleb.

V takovém případě budete upozorněni buď prostřednictvím naší webové stránky, emailem nebo prostřednictvím poštovní schránky v MetaTraderu. Mezi tyto dodatečné změny může patřit:

a. zvýšení maržových požadavků na dalších instrumentech nebo další zvýšení maržových požadavků na výše uvedených instrumentech
b. další omezení obchodování nebo rozšíření omezení podmínek uvedených výše nebo prodloužení doby trvání změn uvedených výše.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!