Usmívejte se i Vy s investicí do poslední IPO akcie v září

Září 18, 2019 13:08


Tento týden byla nabídnuta největší IPO, 58.5 milionů akcií SmileDirectClub ve veřejné nabídce 23 dolarů za akcii. Společnost je tedy oceněna ve výši 9 miliard dolarů, což je více než trojnásobek hodnoty 3.2 miliardy dolarů v posledním kole financování předchozího roku.

Co je SmileDirectClub? Společnost SmileDirectClub věří, že si každý zaslouží úsměv, který tak miluje. Jak toho dosáhnout? S výrobky pro rovnání zubů přizpůsobené spotřebitelům.

Zatímco za procedůru si tradiční ortodontisté účtují 5 000 až 8 000 dolarů, produkty SmileDirectClub se často prodávají pod cenou 2 000 dolarů a dokážou zákazníkům přinést nový úsměv během pouhých 6 až 10 měsíců. Společnost SmileDirectClub byla založena roku 2014 a od té doby její tržby vzrostly na 622 milionů dolarů.

Jak se můžete podílet na této příležitosti?

Admiral Markets nyní nabízí obchodníkům příležitost investovat do IPO akcií SmileDirectClub prostřednictvím účtu Invest.MT5!

Invest.MT5 umožňuje obchodníkům investovat do více než 4 000 akcií a 200 ETF v platformě MetaTrader 5. Zde jsou některé z výhod účtu Invest.MT5:

  • Investujte ještě dnes s minimálním vkladem od 1 eura!
  • Spravujte svá investiční a obchodní portfolia z Kabinetu Trader
  • Diverzifikujte ve Vašem portfoliu dlouhodobými investicemi a krátkodobými obchody
  • Vytvořte si potenciální pasivní příjem pomocí dividend z akcií
  • Komise od pouhých 0.01 dolarů za akcii a minimálním transakčním poplatkem 1 dolar na americkou akcii

Jste připraveni začít? Přihlašte se do Kabinetu Tradera a vytvořte si účet Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!