Obchodujte nejnovější evropské IPO akcie s Admiral Markets: Française des Jeux!

Listopad 27, 2019 15:00

Admiral Markets nyní nabízí možnost investovat do akcií Française des Jeux prostřednictvím našeho účtu Invest.MT5 v MT5!

Française des Jeux, neboli FDJ je provozovatel francouzských národních loterijních a sázkových her, včetně Lotto, Euro Millions, Keno, Bingo, Illiko a Parions Sport.

Po tlaku ze strany Evropské Unie, Francie znovu zahájila privatizační program, tak aby splnila cíl ve stabilitě veřejných financí, který FDJ zveřejnil 21. listopadu 2019. Francie oznámila, že 99 320 000 stávajících akcií Française des Jeux - neboli 52% kapitálových akcií FDJ vytváří pro obchodníky zcela novou příležitost

Existuje řada důvodů, díky nimž je tato příležitost pro investory atraktivní

  • Poměr dluhu k vlastnímu kapitálu: FDJ má malý dluh a stabilní peněžní přebytek. Do klíčových hnacích motorů růstu významně investovala, ne však natolik, aby zpochybnilo schopnost splácet svůj dluh.
  • Stabilní růst v průmyslu: Od roku 1999 se růst sázkových her snížil pouze dvakrát, díky přijatelné a dostupné ceně loterijních lístků, bez ohledu na výkonnost ekonomiky.
  • Známá značka: FDJ je známá značka se silným zázemím ve Francii a působí v rámci regulací a fiskální politiky.

Pokud Vás tato investice zaujala, dobrou zprávou je, že od 25. listopadu 2019 jsou akcie FDJ k dispozici všem klientům Admiral Markets s účty Invest.MT5.

S Invest.MT5 mají obchodníci přístup k tisícům akcií a ETF z 15ti největších světových burz na světě a to vše v platformě MetaTrader 5.

Proč investovat prostřednictvím Invest.MT5?

  • Otevřte si účet s minimálním vkladem již od 1 EUR a investujte již od 0,01 USD za akcii s minimálními transakčními poplatky, pouze 1 USD na americké akcie.
  • Získejte zdarma tržní data v reálném čase bez zpoždění a bez dalších nákladů.
  • Vytvořte si pasivní příjem pomocí výplácení dividend.
  • Obchodujte prostřednictvím světově uznávané platformy MetaTrader 5.

Jednoduše se přihlášte do Kabinetu Tradera a otevřte si účet Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!