Společnost Change Healthcare Inc. navýšila kapitál o 557 milionů USD. Investujte do ní s Admiral Markets!

Červen 28, 2019 17:15

Společnost Change Healthcare Inc. měla za cíl navýšit svůj kapitál o 1 miliardu USD ve své prvotní veřejné nabídce, s očekávanou cenou za akcii 16$-19$ za akcii a celkovou sumou činící 936,4 mil. USD.

Dne 27. června byla akcie spuštěna za 13$ pod tickerem CHNG. Tato cena je nižší než očekávaný rozsah, tudíž celková tržní kapitalizace společnosti je 557 mil. USD.

Kdo je Change Healthcare - Investiční příležitost 2019

Change Healthcare je softwarová platforma, která mění medicínu. Společnost vytvořila platformu, která obsahuje kompletní sadu softwaru, analýz, technické služby, síťové řešení a platební systémy. Jejich cílem je optimalizovat interakci mezi pacienty, lékárnami, nemocnicemi a výzkumnými laboratořemi.

Cena cílového trhu je přes 6 bilionů USD. Podle Medicare & Medicaid Services Center vzrostou výdaje na zdravotní péči ve Spojených státech amerických z 3,6 bilionu USD na 6 bilionu USD do roku 2027, což bude zhruba 19% HDP.

Change Healthcare získala vloni pozitivní hotovostní tok z provozní činnosti ve výši 325 mil USD a 288 mil USD v roce 2019.

Ano je čas IPO - Investujte do akcií Change Healthcare!

Stále více a více společností vydává IPO, včetně několika světově nejoblíbenějších technologických startupů jako jsou Slack, Uber a Lyft.

Pokud chcete investovat do své oblíbené firmy od začátku, máte možnost být jedním z prvních akcionářů této společnosti tím, že do ní budete investovat jakmile bude veřejně obchodovatelná.

Jak se můžete podílet na úspěchu svých oblíbených firem? Jsme velice rádi, že se ptáte, protože to je přesně to, co nabízíme prostřednictvím účtu Invest.MT5! Kromě našich CFD a Forex obchodních účtů umožňuje Invest.MT5 klientům přístup k tradičním investičním možnostem prostřednictvím světové obchodní platformy #1 pro více aktiv - MetaTrader 5.

A od 27. června 18:00 VEČ, nabízí Admiral Markets možnost nákupu akcií společnosti Change Healthcare Inc. prostřednictvím našeho účtu Invest.MT5!

Proč investovat přes Invest.MT5?

  • Investujte do více než 4 000 akcií z 15 největších světových burz - to vše z účtu v Kabinetu Tradera!
  • Začněte investovat s minimálním vkladem od pouhých 1 EUR a minimálními transakčními poplatky ve výši pouze 1 USD na americké akcie.
  • Vybudujete si další tok pasivního příjmu tím, že si vytvoříte portfolio akcií, které vyplácí dividendy.
  • Získáte přístup k nejnovějším tržním datům pro vaše vybrané nástroje prostřednictvím našeho exkluzivního prostředí Premium Analytika, včetně 800+ zpráv, ekonomických a firemních kalendářů, sentimentu a nástrojů pro technickou analýzu.

Jste připraveni začít? Přihlaste se nyní do Kabinetu Tradera a začněte svou žádost o účet Invest.MT5.



Odmítnutí odpovědnosti:

Hodnota akcií může vzrůst i klesat v důsledku volatility světových trhů. Tento materiál neobsahuje a neměl by být vykládán tak, že obsahuje investiční poradenství, investiční doporučení, nabídku nebo poptávku po transakcích s finančními nástroji. Vezměte prosím na vědomí, že taková obchodní analýza není spolehlivým ukazatelem pro žádné současné nebo budoucí výsledky, protože okolnosti se mohou časem měnit. Než učiníte jakákoli investiční rozhodnutí, měli byste se poradit s nezávislými finančními poradci, abyste se ujistili, že chápete rizika.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!