Investice do globální cloudové platformy Cloudflare s Admiral Invest

Září 16, 2019 16:07

Společnost Cloudflare, globální cloudová platforma, byla dnes nabídnuta veřejnosti v prvotní veřejné nabídce (IPO) 35 milionů akcií.

Cíl společnosti Cloudflare je vytvořit lepší internet. Aby tento plán dodržela, vytvořila globální cloudovou platformu, která poskytuje síťové služby podnikům po celém světě, zvyšuje bezpečnost i výkon a eliminuje náklady na síťový hardware.

Cloudflare počítá mezi platící zákazníky 10% společností z Fortune 1000. Od roku 2016 do 2018 se výnosy více než zdvojnásobil, z 84.8 milionu na 192.7 milionu amerických dolarů. Společnost plánovala získat 385 milionů dolarů při prodeji akcií Cloudflare a dosáhnout tržní kapitalizace 3.5 miliardy dolarů.

Investice do IPO Cloudflare u Admiral Markets

Dobrou zprávou pro klienty Admiral Markets je, že mohou investovat do zajímavých IPO jako je Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber, a dalších prostřednictvím účtu Admiral Invest.

Zde jsou jen některé z výhod investování s Admiral Invest:

  • Investujte do světově oblíbených společností, včetně Facebooku, Google, Tesla, Netflix a dalších!
  • Otevřte si účet s minimálním vkladem, již od 1 eura. Investujte od 0.01 USD za akcii s minimální transakčními poplatky, 1 dolar na americkou akcii.
  • Získejte bezplatná data v reálném čase, bez zpoždění a dalších nákladů.
  • Vytvořte si pasivní příjem pobíráním výplaty dividend.
  • Použivejte světově známou obchodní platformu MetaTrader 5

Jste připraveni začít? Přihlaste se do Kabinetu Tradera a vytvořte si účet Admiral Invest.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!