Admiral Markets nyní nabízí ještě více ETF a ETF CFD v MetaTraderu 5

Srpen 01, 2018 18:45

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že byla nabídka na MetaTraderu 5 ještě více rozšířena. Nyní máte přístup k:

  • 306 novým ETF CFD na účtu Trade.MT5;
  • 177 novým ETF na účtu Invest.MT5.

Tyto nové instrumenty Vám umožní získat expozici na nejrůznějších trzích a segmentech průmyslu pohodlným způsobem a s efektivními náklady bez toho, aniž byste museli nakupovat jednotlivé akcie nebo jiná aktiva a platit tak extra komise.

Naše nabídka ETF nyní obsahuje více než 30 kategorií, včetně akcií spojených s různými regiony, úrovní kapitalizace a ETF sledující indexy, komodity, zemědělství, měny a instrumenty s fixním příjmem. ETF v podstatě umožňují obchodovat skoro všechno! Některé z těchto instrumentů (např. #SPXU, #TQQQ) obsahují vestavěnou finanční páku, takže jejich výkon je větší v porovnání s cenou sledovaných aktiv.

Tato aktualizace poskytuje mnoho obchodních a investičních příležitostí, které v minulosti nebyly k dispozici. Nyní Vám poskytujeme přístup k ještě více diverzifikované nabídce ve výkonné platformě MetaTrader 5.

MetaTrader 5

Rádi bychom využili této příležitosti a potvrdili naše nadšení vůči MT5 - platformě, která je schopná zvládnout vysoký počet obchodních instrumentů, s bleskově rychlou exekucí pokynů a ještě lepším výkonem než měla její předchůdkyně — MetaTrader 4.

Admiral Markets Pro

Protože je nyní naše nabídka Admiral Markets Pro aktivní, nové instrumenty jsou k dispozici pouze profesionálním klientům s prioritním přístupem po dobu 3 měsíců. Pokud jste aktuálně maloobchodní klient, budete mít přístup k těmto instrumentů po uplynutí tří měsíců.

Více informací o nových instrumentech naleznete v naší Specifikaci kontraktů. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Co jsou ETF?

Exchange-traded funds (ETF) neboli fondy obchodované na burze jsou obchodovatelné cenné papíry, které sledují indexy, komodity, měny, dluhopisy nebo koš aktiv. Tyto fondy vlastní podkladová aktiva a rozdělují vlastnictví těchto aktiv do akcií, které se obchodují stejně jako klasické akcie na akciové burze.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!