Admiral Markets rozšiřuje Premium Analytiku o doporučené obchodní nápady

Duben 07, 2020 12:32

Společnost Admiral Markets s potěšením oznamuje rozšíření našeho exkluzivního portálu Premium Analytika tak, aby zahrnoval doporučené obchodní nápady od společnosti Trading Central!

Portál Admiral Markets Premium Analytika je dokonalým nástrojem, díky kterému mohou být obchodníci neustále v obraze, s tržními zprávami, ekonomický kalendářem, sentimentem trhu a technickou analýzou. To vše na jednom místě.

Doporučené obchodní nápady Trading Central - nejnovější rozšíření v portálu Premium Analytika pomáhá obchodníkům a investorům s hledáním nových příležitostí na trhu.

Doporučené obchodní nápady poskytují objektivní, intradenní obchodní příležitosti přizpůsobené individuálním preferencím jednotlivých obchodníků, jako jsou například časové rámce, oblíbené patterny nebo preferované měny. Díky přehledné a informativní řadě funkcí mohou právě tyto obchodní doporučení vzdělávat začátečníky v technické analýze a zároveň podpořit pokročilejší obchodníky k sebevědomým a včasným obchodním rozhodnutím.

Mimo další funkce portálu Premium Analytika mohou obchodníci vytvořit seznam instrumentů a vyhledat tak obchodních doporučení na trzích o které mají skutečný zájem.

Každý obchodní nápad také nabízí jasný komentář o tom, proč byl uveden a co dané technické prvky znamenají pro pohyb ceny. Obchodníci se poté mohou tyto technické patterny naučit při sledování vývoje trhu, vzhledem k danému obchodnímu doporučení, tak aby se mohli přesvědčit o jeho funkčnosti a rozhodnout se, zda obchodovat až se příště vytvoří stejný pattern.

S více než 8 000 dostupnými instrumenty k obchodování a nesčetnými obchodními příležitostmi každý den, se doporučené obchodní nápady stávají silným nástrojem pro každého obchodníka nebo investora.

O Premium Analytice: Dokonalá sada obchodních nástrojů

Premium Analytika je exkluzivní analytický portál Admiral Markets, který je zdarma k dispozici všem držitelům reálných i demo účtů.

Portál nabízí zprávy, analýzy, ekonomický kalendář a widgety, které poskytují lídři na trzích jako je Dow Jones, Trading Central nebo Acuity.

Přestože mají všichni klienti Admiral Markets přístup k Premium Analytice, existují některé bonusy, které přicházejí s otevřením reálného obchodního účtu.

Výhody reálného účtu

Výhody demo účtu

  • Až 850 novinek denně
  • Ekonomický kalendář
  • Korporátní kalendář
  • Widget pro sentiment trhu
  • Technická analýza
  • Obchodní signály
  • Doporučené obchodní nápady
  • Až 200 novinek denně

Chcete-li získat okamžitý přístup k těmto pokročilým analytickým funkcím, jednoduše se přihlaste zde, pomocí přihlašovacích údajů ke svému Kabinetu Tradera.


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!