Den Národní Jednoty 2019: Změna obchodních hodin

Listopad 04, 2019 14:53

Vážení obchodníci,

Vezměte prosím na vědomí, že v pondělí 4. listopadu 2019 nebudou z důvodu svátku Den Národní Jednoty v Rusku k obchodování přístupné následující měny:

  • USD/RUB
  • EUR/RUB

Od 5. listopadu 2019 se obnoví běžné obchodní hodiny.

N.B. „Normální hodiny" se liší v závislosti na instrumentech. Konkrétní podrobnosti o každém instrumentu naleznete v části Specifikace kontraktu na našem webu.

Vezměte prosím na vědomí, že při držení otevřených pozic a nevyřízených objednávek v období svátků existuje vyšší riziko. Také se mohou měnit uvedené obchodní hodiny příslušnými burzami nebo poskytovateli likvidity. Období, jako je toto, může navíc zvýšit pravděpodobnost širších spreadů v důsledku slabší likvidity na trhu.

V období svátku, kdy nebude mít přístup k obchodování Rublu, máte k dispozici dalších 40+ CFD na měnové páry prostřednitcím Admiral Markets. Najděte si své další obchodní instrumenty ještě dnes!

Mnoho obchodních úspěchů Vám přeje,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!