Den jednoty v Rusku: změna obchodních hodin

Listopad 02, 2017 14:16

Vážení obchodníci,

vezměte prosím na vědomí, že v pondělí 6. listopadu 2017 bude trh s měnovými páry s ruským rublem (RUB) uzavřen. Důvodem je ruský státní svátek - Den jednoty.

Změna bude následující:

Instrument

Pondělí 6. listopadu

Úterý 7. listopadu

EURRUB

Trh uzavřen

Běžné obchodní hodiny

USDRUB

Trh uzavřen

Běžné obchodní hodiny

Pozn. "Běžné obchodní hodiny" se liší instrument od instrumentu. Podrobné informace o daném instrumentu naleznete ve Specifikace kontraktů.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud necháváte otevřené pozice a čekající pokyny přes svátky, je zde vyšší riziko při udržování obchodních pozic a úpravách čekajících pokynů.

Dále prosím mějte na paměti, že je na trhu větší pravděpodobnost vyšších spreadů kvůli menší likviditě.

Sledujte všechny důležité události jako je tato v našem šikovném Forex kalendáři.

Obchod dne: Nové obchodní nápady

Některé trhy mohou být uzavřené, ale mnoho dalších je stále otevřených. Pokud se nejedná o celosvětový státní svátek, Admiral Markets Vám vždy nabídne "obchod dne". Dnes to může být EUR/USD, zítra zlato, poté Bitcoin. Pokud potřebujete nové nápady, jak na trhy, velmi rádi Vás přivítáme na našem live webináři, nebo o něco později na našem kanálu YouTube.

S pozdravem,

Admiral Markets
Tým technické podpory
support@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!