Důležité informace - CFD ropa

Duben 22, 2020 17:38

Vážení obchodníci,

Vzhledem k rekordní volatilitě a negativním cenám na americkém trhu s ropou, provedeme následující změny obchodních podmínek:

1. Overnight poplatky (swapy)

Připomínáme všem investorům, kteří hledají expozici na podkladovém trhu s ropou, že swapové sazby na spot CFD podléhají významným změnám po dobu, kdy přetrvává nerovnováha v nabídce a poptávce po ropě.

Informace o příslušných swapech a dalších obchodních podmínkách naleznete v části Specifikace kontraktu na našem webu. Před vstupem na trh Vám je doporučujeme zkontrolovat.

2. Nové instrumenty

Od 22. dubna 2020 jsou klientům s účtem Trade.MT5 zpřístupněny nové futures CFD.

  1. _CrudeOilUK_Z0 - Ropa Brent Crude futures CFD, Prosinec 2020
  2. _CrudeOilUS_Z0 - Ropa WTI Crude futures CFD, Prosinec 2020

3. Maximální expoziční limit

Na všechny ropné spot a futures CFD se vztahuje maximální limit expozice 20 000 EUR nebo ekvivalent v jiné měně.

Expoziční limit je maximální absolutní hodnota pozice, kterou můžete na svém účtu zaujmout. Takže pokud je aktuální spotová cena WTI 8,60 $ (přibližně 8 EUR) a každá naše smlouva (tj. 1 celý lot) představuje 100 barelů ropy, budete moci otevřít až: 20 000 eur / 8 eur / 100 = 25 lotů

4. Nouzový plán

1. Pokud ceny CFD ropy klesnou pod 5 USD, povolíme režim „Pouze zavřít" a přestaneme přijímat nové objednávky.
2. Pokud ceny CFD ropy klesnou na 0 USD, zastavíme jejich ceny, uzavřeme všechny pozice za aktuální tržní ceny a zrušíme všechny čekající objednávky.

Důrazně doporučujeme pečlivě posoudit Váš přístup k riziku, protože situace na trhu s ropou je velmi nestabilní. Obchodujte zodpovědně.

Mnoho obchodních úspěchů Vám přeje,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!